Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Atenție șoferi! Trafic aglomerat pe Valea Prahovei. Poliţia recomandă ruta Săcele – Cheia – Ploieşti

Poliţiştii rutieri le recomandă şoferilor să folosească ruta Săcele – Cheia – Ploieşti pentru a evita traficul aglomerat care se înregistrează duminică în staţiunile de pe Valea Prahovei.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, începând cu ora 13,00, pentru a asigura fluenţa traficului, a fost luată măsura devierii (nivel de recomandare) circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Cu aceeaşi oră se aplică şi devierea (nivel de recomandare) de pe DN73A Râşnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

Duminică, sunt semnalate următoarele valori de trafic pe DN 1 Bucureşti-Braşov:
Centura de Vest a municipiului Ploieşti – trafic normal în ambele sensuri;
Comarnic – trafic intens pe sensul de mers către Braşov, coloană în mişcare de la km 105, până la km 107;
Buşteni – trafic intens, coloană în mişcare de la km 129 până la km 131 zona centrală Buşteni, iar pe sensul de mers către Bucureşti, coloană de auto de la limită cu judeţul Braşov, până la km 131 zona centrală.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button