Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 22 ianuarie 2023. Berbec, acordați-vă la nevoile corpului vostru

Berbec (21.03 – 20.04)

Astăzi nu ar trebui să stați în preajma unor persoane care, indiferent de motiv, vă pot irita și chiar provoca agresivitate, așa că ar trebui să refuzați cumpărăturile, teatrele și muzeele și chiar excursiile la țară.

Taur (21.04 – 21.05)

Dacă, în ciuda unei zile libere, vă decideți să vă lansați într-un nou proiect profesional, începutul acestuia se va dovedi a fi de succes – cel mai important, alegeți obiectivul potrivit și luați ritmul potrivit.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Evitați certurile și disputele în care trebuie să vă demonstrați activ – și agresiv – punctul de vedere: energia cheltuită pe negativitate va fi irosită, lucru pe care îl veți regreta foarte repede.

Rac (22.06 – 22.07)

Pentru sprijinul de care vei avea nevoie în această zi, trebuie să apelezi la persoane apropiate sau la prieteni: aceștia vor reuși să te convingă că ești în plină formă profesională și că vei putea face față la toate.

Leu (23.07 – 21.08)

Folosiți ziua liberă pentru a vă „curăța penele”: vizitați un salon de înfrumusețare, mergeți la un stilist, rezervați câteva tratamente la SPA, faceți o baie cu ierburi sau uleiuri aromatice.

Fecioară (22.08 – 23.09)

Cei care se gândesc de mult timp la o schimbare de loc de muncă, puteți începe să acționați încet-încet – de ce nu vă sunați, de exemplu, prietenii și le dați sarcina de a găsi locuri de muncă interesante.

Balanță (24.09 – 23.10)

Astrele vă sfătuiesc să dedicați prima jumătate a zilei odihnei, dar în a doua jumătate, când energia crește, puteți face un plan de acțiune pentru viitorul apropiat – cel puțin o săptămână și cel mult o lună.

Scorpion (24.10 – 22.11)

Chiar și aceia dintre voi care urmăresc cifra cu atenție și fără încetare, își pot permite să renunțe astăzi la dietă și să aibă un mic festin culinar: astrele sunt încrezătoare că nu vă va face rău.

Săgetător (23.11-21.12)

Momentul este excepțional de favorabil pentru amenajarea vieții personale: cea desemnată în această zi – mai ales în a doua jumătate a ei – o întâlnire romantică va avea loc la cel mai înalt nivel.

Capricorn (22.12 – 20.01.)

Apariția în viața ta a unei persoane din trecut va fi importantă pentru amândoi: există o mare probabilitate ca aceasta să îți spună cum să acționezi în situația actuală din viața ta.

Vărsător (21.01 – 18.02)

Distrage-ți atenția de la gândurile triste care te pot cuprinde în această zi, te va ajuta o carte bună sau un film captivant – cel mai bine dacă alegi genul polițist, ale cărui răsturnări de situație sunt atât de interesante de urmărit.

Pești (19.02 – 20.03)

Energia, de care nu veți duce lipsă, ar trebui să fie trimisă pentru o cauză bună – de exemplu, pentru a restabili ordinea în casă: chiar dacă este perfect curată, va fi întotdeauna ceva de făcut.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button