HOROSCOP

Horoscop 24 ianuarie 2023. Taur, încercați să păstrați în limite rezonabile atitudinea negativă

O zi ambiguă, cu părți egale de negativitate și pozitivitate care se întrec. Mulți dintre noi pot fi bântuiți de nemulțumirea față de noi înșine și față de realizările noastre în viață, atunci când ni se pare că am fi putut obține rezultate mai mari și mai impresionante. Aceasta nu este altceva decât influența Lunii și va trece de mâine, mai ales că sunt condiții foarte favorabile pentru tot ceea ce ține de comerț și afaceri.

Berbec (21.03 – 20.04)

Răspunsul la o întrebare importantă a vieții poate fi visat – la propriu: este important să nu uitați conținutul visului și, la trezire, să vă gândiți cu atenție la ceea ce ați văzut.

Taur (21.04 – 21.05)

Încercați să păstrați în limite rezonabile atitudinea negativă pe care o veți avea față de un prieten sau o cunoștință: un conflict apărut în această zi ar putea avea consecințe grave.

Gemeni (22.05 – 21.06)

O veche cunoștință care va apărea în viața ta după o lungă pauză trebuie tratată cu cea mai mare atenție: s-ar putea să aibă încă sentimente romantice pentru tine.

Rac (22.06 – 22.07)

Stelele îți recomandă să treci peste aluziile răutăcioase care pot fi făcute cu răutate la adresa ta: atitudinea lor sarcastică nu este a ta, ci a problemelor lor psihologice.

Leu (23.07 – 21.08.)

Ziua este bună pentru a vă îngriji sănătatea: faceți o programare la medic, renunțați la obiceiurile proaste, reconsiderați-vă dieta și faceți cât mai multe plimbări în aer liber.

Fecioară (22.08 – 23.09)

Oboseala pe care ați acumulat-o în ultima vreme, nu este cel mai bun mod de a afecta productivitatea muncii, așa că perioadele de muncă grea trebuie intercalate cu odihnă.

Balanță (24.09 – 23.10)

Nu este necesar să clarificați relația cu cei dragi, chiar dacă se pare că a apărut o astfel de nevoie: nu veți putea să vă dovediți cazul, dar disputa va fi serioasă și lungă.

Scorpion (24.10 – 22.11.)

Este necesar să acordați atenție familiei și celor dragi – această zi este ca și cum ar fi fost creată pentru a petrece timp împreună: amintirile acesteia vor fi o căldură plăcută pentru sufletul dumneavoastră pentru o lungă perioadă de timp.

Săgetător (23.11-21.12)

Starea de spirit poate fi stricată de complexul de inferioritate pe care îl veți simți în legătură cu realizările dumneavoastră profesionale – sau mai degrabă cu absența lor: din fericire, mâine veți uita de asta.

Capricorn (22.12 – 20.01)

Înainte de a vă certa cu persoana iubită, gândiți-vă dacă sunteți dispus să vă sacrificați relația cu ea de dragul principiilor sau nu – în acest din urmă caz, nici măcar nu încercați să vă certați cu ea.

Vărsător (21.01 – 18.02)

Vă puteți lansa într-un proiect profesional important – în ciuda energiei dificile a zilei, orice proiect – profesional, financiar sau de afaceri – în această perioadă promite să fie un succes.

Pești (19.02 – 20.03.)

Încercați să găsiți o activitate care să vă ocupe tot timpul și energia: doar așa veți putea face față puternicei energii celeste care vă va copleși de dimineața devreme până seara târziu.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button