Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Federația Rusă lansează un atac antirachetă pe scară largă asupra Ucrainei, folosind diferite tipuri de rachete – Detalii

Astăzi, 26 ianuarie, Rusia lansează un alt atac cu rachete de mare amploare asupra Ucrainei. Șefa Centrului de coordonare a presei unite a forțelor de apărare din sudul Ucrainei, Nataliya Humenyuk, a declarat acest lucru în cadrul emisiunii postului de televiziune FREEDOM.

Potrivit acesteia, sunt folosite diferite tipuri de rachete. Dar apărarea aeriană ucraineană funcționează, a dat asigurări vorbitorul.

„Putem vorbi despre un atac cu rachete pe scară largă, deoarece sunt implicate atât aviația strategică, cât și cea tactică, precum și aeronavele din direcția Crimeea au fost ridicate pe cer. Și știm despre activitatea rachetelor din Marea Neagră. Este vorba de aproximativ 20 de rachete Kalibr, care sunt arme ghidate cu precizie și sunt folosite de obicei împotriva infrastructurii critice și a unor ținte specifice”, a declarat Humenyuk.

Ea a vorbit, de asemenea, despre motivele intervalelor dintre loviturile masive rusești, precum și despre activitatea apărării aeriene ucrainene în timpul unui atac nocturn asupra regiunilor ucrainene de către dronele rusești.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button