Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Atac asupra a două biserici din Spania: Un preot ucis și patru răniți – VIDEO

Un atac asupra persoanelor aflate într-o capelă și o biserică din Algeciras, în Spania, s-a soldat cu moartea unui preot și rănirea altor patru persoane; atacul ar putea fi un atac terorist motivat de islamiști.

Procurorul Curții Naționale crede că a fost un atac motivat de islamiști

Atacatorul a fost deja identificat ca fiind marocanul Yassine Kanye. Din câte s-a stabilit până în prezent, acesta a intrat în capela din San Isidro în jurul orei 18.30 și a început să se certe cu credincioșii, spunându-le că ar trebui să se convertească la islam. Apoi a plecat și s-a întors o oră mai târziu cu o macetă și l-a rănit pe preot. În ciuda gravității rănilor sale, a reușit să-l stabilizeze.

După acest atac, agresorul a mers la biserica La Palma, care se află lângă capela unde se încheia slujba, și a făcut dezordine acolo, răsturnând materialele bisericești. Preotul a încercat să îi ceară să părăsească biserica. Agresorul l-a atacat în cele din urmă și l-a rănit mortal. El a încercat apoi să fugă, dar a fost arestat în scurt timp.

De asemenea, mai multe persoane aflate pe stradă au fost rănite

După cum s-a raportat anterior, forțele de ordine au percheziționat o casă din zona San Isidro din centrul orașului Algeciras și stabilesc dacă atacatorul a acționat independent.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button