Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Există victime: Urmările atacului cu rachete rusești asupra Kievului, dezvăluite de autoritățile locale

Un alt atac masiv al trupelor rusești asupra Ucrainei a lovit o clădire nerezidențială din cartierul Holosiivskyy din Kiev. În urma loviturii, un bărbat a fost ucis și au existat victime. Acest lucru a fost anunțat astăzi, 26 ianuarie, de către primarul capitalei, Vitaly Klitschko, informează FREEDOM.

„Ca urmare a unei rachete care a lovit o clădire nerezidențială din cartierul Goloseevsky, până în prezent există informații despre un mort și doi răniți. Răniții au fost spitalizați de medici”, a informat Klitschko.

Preliminar se știe că un bărbat de 55 de ani a fost ucis.

Potrivit administrației militare a orașului Kiev, o parte a unei rachete inamice a căzut în cartierul Goloseevsky.

„Districtul Goloseevsky. Ca urmare a căderii unei părți a rachetei există victime. Informațiile sunt în curs de clarificare. Adăpostiți-vă”, se arată în mesaj.

La Kiev s-au auzit explozii în cursul dimineții, în timpul alertei antiaeriene din cartierul Dniprovski. De asemenea, se știe că forțele de apărare aeriană au doborât 15 rachete inamice în zona orașului.

După cum s-a raportat anterior, la 26 ianuarie, Rusia a efectuat un alt atac cu rachete de mare amploare asupra Ucrainei.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button