Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2023. Săgetător, fă-ți timp pentru familie și prieteni

Astăzi, 26 ianuarie, Luna în creștere se află în Berbec. Ziua este caracterizată de o impulsivitate crescută, de o grabă la limita imprudenței. Astrele vă sfătuiesc să nu vă ocupați de chestiuni care necesită o mare responsabilitate. Dacă nu se ține cont de vreun detaliu, acest lucru va duce cu siguranță la consecințe negative. Pe de altă parte, majoritatea oamenilor au o intuiție sporită care îi va ajuta să evite multe probleme și să facă planuri corecte pentru viitor.

♈ Berbec
Se spune că frumusețea va salva lumea. Astăzi, frumusețea este despre creativitate, care este menită să salveze lumea ta interioară. Probabil că în interiorul tău se pregătește o furtună, dar o poți lăsa să iasă în procesul de a face ceea ce iubești, fie că este vorba de muzică, dans, pictură sau jocuri video.

Un sfat cosmic: ai nevoie de evadare, găsește-o în creativitate.

♉ Taur.
Vrei ca binecuvântările tale să se reverse asupra ta ca o cornucopia, dar, din nou, cerul este surd la rugăciunile tale. Și este logic: nu poți aștepta un miracol fără să faci absolut nimic pentru a-ți rezolva problemele.

Sfat cosmic: nu te aștepta ca problemele tale financiare să se rezolve brusc de la sine.

♊ Gemeni
Dacă fundația relației voastre este construită pe adevăr și onestitate, ar trebui să puteți vorbi despre orice. Amintiți-vă toate lucrurile despre care ați vorbit, amintiți-vă toate frazele dureroase și recriminările. S-ar putea să nu fie prea târziu pentru a îndrepta lucrurile.

Sfat cosmic: cuvintele tale se vor întoarce împotriva ta.

♋ Rac
Arăți bine, mănânci bine și aduci acasă un salariu decent. Dar ați realizat totul singur? Amintiți-vă că, dacă cineva v-a ajutat, astăzi este cea mai bună modalitate de a-i mulțumi acelei persoane sau acelor persoane. Apropo, nu uitați de voi înșivă. Și nu vă renegați promisiunile pe care le-ați făcut.

Sfat cosmic: nu uitați deciziile pe care le-ați luat anul acesta.

♌ Leu
Ceea ce se întâmplă stârnește ceva în tine într-un mod deosebit. Recunoaște-ți durerea, recunoaște că știi persoana din cauza căreia suferi. Nu uitați că este important să spuneți nu la timp.

Sfat cosmic: durerea ta vine din cauza unor limite personale neclare.

♍ Fecioară.

Gândește-te la asta: ce acțiuni pe care le întreprinzi astăzi te ajută să obții ceea ce îți dorești? Este probabil ca unele planuri să trebuiască să fie regândite, dacă nu chiar abandonate cu totul.

Sfat cosmic: Energiile zilei te împing înainte.

♎ Balanță.

Este timpul să acționăm. Astăzi, universul vă îndeamnă să începeți să dezvoltați ceva nou. Discutați, faceți planuri, găsiți parteneri. Apa nu va curge sub o piatră mincinoasă și trebuie să găsești puterea de a scutura praful de pe ceva ce ai vrut să pui în aplicare cu mult timp în urmă.

Sfat spațial: Este o zi perfectă pentru proiecte noi.

♏ Scorpion
Astăzi ești încurajat să îți dezvolți abilitățile unice, să experimentezi noi forme de exprimare și să te dovedești în domenii noi. Calea pe care o alegi îți aparține ție și numai ție.

Sfatul cosmic: ești chemat să-ți îndeplinești scopul principal.

♐ Săgetător.
Munca dumneavoastră este atât de aglomerată încât se pare că ați uitat ceva foarte important. Când a fost ultima dată când ai vorbit cu mama ta despre lucruri mărunte? Când ți-ai văzut ultima dată cel mai bun prieten din școală? Când ați vorbit cu colegii dvs. despre altceva decât despre muncă? E clar că ai uitat cele mai importante lucruri.

Sfat cosmic: Fă-ți timp pentru familie și prieteni.

♑ Capricorn
Creativitatea și intuiția ta provin din aceeași sursă. Ascultă-ți inima, urmărește mai atent semnele. În subconștient se naște dorința de a crea, iar creația ta va fi unică.

Sfat cosmic: fiți atenți la ceea ce sunteți dispuși să creați.

♒ Vărsător

Poți fie să conduci oamenii, fie să te târăști la coadă. Poți începe o revoluție, dar, din anumite motive, îi asculți pe alții. Totul este în mâinile tale, trebuie doar să începi să privești lucrurile puțin diferit.

Sfat cosmic: trebuie să te schimbi.

♊ Pești
Astăzi este o zi frumoasă și merită să te debarasezi de practicitate ca de o piele veche. Dacă sunteți neglijent, este posibil să cheltuiți puțin mai mult decât trebuie. E timpul să fii o versiune puțin lipsită de griji și puțin frivolă a ta.

Sfat cosmic: Este o zi excelentă pentru a străluci.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button