Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Rusia este dezavantajată în războiul său împotriva Ucrainei – Serviciile secrete

Acum este clar că Rusia este dezavantajată în războiul său cu Ucraina. Acest lucru a fost declarat miercuri de un purtător de cuvânt al guvernului britanic, citând Sky News.

În urma anunțului făcut de Germania și SUA privind transferul de tancuri Leopard i M1 Abrams către Ucraina, un purtător de cuvânt al Downing Street a declarat că șeful guvernului britanic, Rishi Sunak, a vorbit cu liderii SUA, Germaniei, Franței și Italiei în această după-amiază.

„Premierul a spus că acum este clar că Rusia este în dezavantaj și că există o oportunitate pentru partenerii internaționali de a accelera eforturile pentru a asigura o pace durabilă în Ucraina”, a declarat purtătorul de cuvânt.

„El (Sunak. – n.r.) a făcut apel la aliați să își intensifice sprijinul în următoarele săptămâni și luni. Toți liderii au salutat coordonarea puternică a livrărilor militare și au discutat despre acțiunea internațională colectivă în tot spectrul de acțiuni în sprijinul Ucrainei”, a adăugat el.

De asemenea, liderii au salutat continuarea sprijinului umanitar și economic pentru Ucraina în fața atacurilor continue, nediscriminatorii și barbare ale Rusiei asupra infrastructurii civile și au convenit să rămână în contact strâns.

Anterior, SUA au confirmat că vor trimite 31 de tancuri M1 Abrams în Ucraina și au declarat că vor oferi instruirea și proviziile necesare pentru operarea și întreținerea vehiculelor.

Acest lucru a venit după ce Germania a declarat că va trimite Kievului tancurile sale Leopard 2.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button