EXTERNE

Două avioane de vânătoare s-au prăbușit în India. Salvatorii lucrează la fața locului

Salvatorii lucrează la fața locului, iar cauza accidentului este în curs de investigare.

În același timp, două avioane de vânătoare ale Forțelor Aeriene Indiene s-au prăbușit în Madhya Pradesh. Este vorba de un Su-30 rusesc și de un Mirage 2000 francez, a anunțat agenția de presă Ani.

„Cele două avioane au decolat de la baza aeriană Gwalior din Madhya Pradesh, unde se desfășurau exerciții”, a explicat reporterilor o sursă din Ministerul indian al Apărării.

Operațiunile de salvare sunt în curs de desfășurare la fața locului, iar cauzele accidentului sunt în curs de stabilire. Potrivit rapoartelor preliminare, doi piloți au supraviețuit, iar soarta celui de-al treilea este necunoscută.

Un incident similar a avut loc în urmă cu două zile în Indonezia, unde un Boeing 737 a intrat cu aripa în clădirea terminalului aeroportului. Imagini ale incidentului au fost publicate online. Coliziunea s-a produs în momentul în care planorul vira pentru ieșirea ulterioară pe pistă.

Nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, iar la bord se aflau 155 de persoane. Structura a suferit pagube semnificative. Vârful aripii drepte a fost, de asemenea, avariat.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button