Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 28 ianuarie 2023. Scorpion, acum este momentul să transformi durerea în putere!

Astăzi, 28 ianuarie, Luna în creștere câștigă greutate în Taur. Este momentul potrivit pentru a opri în sfârșit alergarea. Este important să te calmezi și să înțelegi – respectul pentru tine este primordial. Lasă-te în pace. Aceasta este calea care vă va ajuta să obțineți mai mult succes în viitor.

Berbec
Berbec, încăpățânarea ta te împiedică să faci ceva cu jumătate de gură, pentru că nu crezi în mediocritate. Pentru dumneavoastră, succesul este rezultatul unei munci fructuoase și al investirii efortului și energiei maxime. Dar astăzi ar trebui să vă opriți, să nu mai alergați după ceva și să analizați dacă obțineți cu adevărat atât de mult cât ați investit. Astrele te sfătuiesc să găsești un echilibru între ceea ce cheltuiești și ceea ce primești ca rezultat.

Sfat cosmic: găsește echilibrul între ceea ce dai și ceea ce primești.

Taur
Pentru dumneavoastră, corpul este un „templu”. De aceea, astrele te sfătuiesc să îi acorzi mai multă atenție astăzi. Poate că trebuie să reconsiderați modul în care interacționați cu ea. Permiteți-vă să fiți un pic mai blând și mai blând cu stilul de viață. De exemplu, nu vă mai convingeți că urmați o „dietă” și încercați să o înlocuiți cu „mâncarea”, un mod de viață care nu este forțat. De asemenea, încercați să renunțați astăzi la obiceiurile proaste.

Sfat cosmic: nu te mai împinge pe tine și corpul tău în limite.

Gemeni
Gemeni, astăzi nu este momentul să lași lucrurile să alunece. Dimpotrivă, luați lucrurile în propriile mâini: problema financiară, problema locuinței, problemele de familie – toate acele lucruri care vă preocupă de mult timp. Nu uitați, doar dragostea și promisiunile nu vor fi suficiente. În timpul dialogurilor, oamenii găsesc un teren comun, iar dacă nu, se îndepărtează, dar nici nu este atât de pozitiv, dar există o anumită certitudine.

Sfatul cosmic: nu lăsa lucrurile să alunece, ia lucrurile în propriile mâini.

Rac
Rac, în ultima vreme poți avea impresia că lumea este împotriva ta. Lucrurile nu merg așa cum au fost planificate, planurile se destramă, lucrurile sunt perturbate. Stelele ne sfătuiesc să nu cădem în deznădejde și să ne ascundem capul în nisip ca un struț. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te distragi! Faceți ceva care vă face plăcere: mergeți la o plimbare cu un prieten sau poate singur, citiți cartea preferată, puneți muzică acasă și dansați, mergeți la yoga. Tot ce-ți dorește inima în acest moment! Cu cât vă îndepărtați mai repede de situație, cu atât mai repede se va rezolva.

Sfat cosmic: abstractizează-te de situație pentru a o rezolva cât mai repede.

Leu
Leu, este timpul să îți pui în valoare toate talentele și abilitățile și să arăți lumii pentru ce ești aici. Astrele te sfătuiesc să faci un pas mare înainte spre cele mai dragi obiective și dorințe. Și nu uita – retrogradul este de mult în spatele tău, așa că ai toată puterea universului pentru a obține ceea ce îți dorești! Acționați!

Sfat cosmic: e timpul să vă atingeți obiectivele, treceți la acțiune.

Fecioară

Fecioară, astăzi este ziua ta! După o călătorie lungă și dificilă, în sfârșit culegi roadele. Meritați cu adevărat ceea ce urmează să vi se întâmple. Îmbrățișează-l cu recunoștință și, în paralel, nu uita să împărtășești rezultatul cu cei care te-au ajutat să îți atingi obiectivele dragi. Credeți-mă, generozitatea și bunătatea vor fi, de asemenea, răsplătite.

Sfat cosmic: Este timpul să culegi roadele muncii asidue.

Balanță.

Balanță, astăzi nu este momentul potrivit pentru reflecții și contemplații prelungite. Tu ești mesagerul iubirii, al tandreței. Așa că urmează-ți cu curaj busola interioară, chiar dacă cei din jurul tău încearcă să te readucă din rai pe pământ și să-ți arate ceva viață adevărată. Credeți-mă, cu toții trăim pentru prima dată și nimeni nu știe cum să o facă bine. Ceea ce contează este iubirea interioară și transmiterea ei către cei din jur. Cedați acestui impuls!

Sfat cosmic: nu mai fiți perfecți și începeți să vă bucurați de voi înșivă.

Scorpion
Scorpion, o situație de viață recentă a rămas în urmă. Stelele îndeamnă – nu te mai agita și nu te mai îngrijora, așează-te în bucătărie, fă-ți o ceașcă de ceai și fă-ți un bilanț al vieții tale. Privește-l din exterior în momentele de urcușuri și coborâșuri și transformă durerea în putere și cunoașterea în înțelepciune.

Sfatul cosmic: acum este momentul să transformi durerea în putere și cunoașterea în înțelepciune.

Săgetător
Săgetătorilor, înțelegeți – dacă este destinat, atunci este destinat indiferent de situație. Așa că fă-ți o favoare și nu te mai roade pe tine însuți din interior. Înțelegeți, fiecare experiență, chiar dacă nu are succes, este trimisă pentru ceva, pentru a învăța o lecție. Este ca un semn – încă un pas a trecut, deci te îndrepți în direcția bună.

Sfat cosmic: nu te mai roade pe dinăuntru, totul se mișcă.

Capricorn
Capricorni, la fel ca și Racul, s-ar putea să simți că totul merge prost, că lumea se prăbușește literalmente sub ochii tăi și că nu poți face nimic în privința asta. Dar nu fiți atât de categoric cu privire la ceea ce se întâmplă. Încercați să priviți situația dintr-un unghi diferit. Credeți-mă, aparenta prăbușire nu este o prăbușire, ci calea spre ceva luminos și pozitiv! Totul decurge așa cum trebuie. Această cale dificilă este cea care vă va conduce la ceea ce vă doriți și la ceea ce ați planificat.

Sfat cosmic: ceea ce se întâmplă acum nu este o prăbușire, ci o cale spre ceea ce ați planificat.

Vărsător

Vărsătorii, cel mai mare obstacol pentru voi este dorința de a fi perfecți, dorința de perfecțiune inventată. Înțelegeți, un ideal – doar o iluzie. Nu mai idealizați totul, nu mai alergați după ceva inventat. La urma urmei, aveți toate instrumentele pentru a vă crea sinele dorit.

Sfat cosmic: nu mai alergați după perfecțiunea inventată.

Pești
Pești, aveți deja în voi tot ce vă trebuie pentru a vă crea o viață mai bună. Tot ceea ce contează acum este să o înțelegem și să o aplicăm corect. Aveți sprijinul celor dragi, nu sunteți singur. Încearcă doar să te concentrezi pe căile care te vor ajuta să ajungi la rezultatul corect și să-ți schimbi viața.

Sfat cosmic: Concentrându-te pe interior îți va schimba cu siguranță viața în bine.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button