Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Orban consideră Ucraina ca fiind Afganistanul

Vineri, în timpul unei întâlniri cu jurnaliștii, premierul ungar Viktor Orban a făcut o serie de declarații scandaloase despre războiul ruso-ucrainean.

Orban a primit la Budapesta 15 jurnaliști, printre care și Rod Draeger, redactorul-șef al publicației American Conservative, care a prezentat principalele puncte de vedere ale premierului ungar.

Potrivit lui Orban, obiectivul Rusiei este de a transforma Ucraina într-o ruină neguvernabilă, astfel încât Occidentul să nu o poată revendica „ca pe un premiu”. În opinia sa, rușii au reușit deja acest lucru, deoarece Ucraina, ca și Afganistanul”.

În plus, Orban a spus că îi este greu să vadă cum Ungaria este batjocorită la Bruxelles, dar că aderarea la UE este în interesul economic al țării.

Potrivit jurnalistului Draeger, Orbán a recunoscut fără echivoc că între Budapesta și Bruxelles există un decalaj uriaș și că acest decalaj se adâncește. Premierul ungar consideră că acest lucru se datorează diferenței fundamentale dintre ideile lor opuse despre ce este o persoană și despre ce reprezintă societatea.

Șeful guvernului ungar a mai spus că se va opune prin veto sancțiunilor UE împotriva industriei nucleare rusești.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button