Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
LIFESTYLE

Sabato De Sarno a fost numit în funcția de director de creație al Gucci

Kering și Gucci au plăcerea de a anunța că Sabato De Sarno va prelua rolul de director de creație al Casei. De Sarno își va prezenta colecția de debut pe podium la Săptămâna Modei Feminine de la Milano în septembrie 2023.

În noul său rol, De Sarno va conduce Studioul de Design al Casei, subordonat lui Marco Bizzarri, Președinte și CEO al Gucci, având responsabilitatea de a defini și exprima viziunea creativă a Casei în cadrul colecțiilor pentru femei, bărbați, marochinărie, accesorii și lifestyle.

Sabato De Sarno a crescut în Napoli, Italia. Și-a început cariera la Prada în 2005, trecând apoi la Dolce & Gabbana, înainte de a se alătura companiei Valentino în 2009, unde a deținut poziții de responsabilitate din ce în ce mai mare, fiind numit în cele din urmă director de modă, supervizând atât colecțiile pentru bărbați, cât și cele pentru femei.

Marco Bizzarri, președinte și CEO al Gucci, a comentat: „Am fost foarte încântat să vă mulțumesc pentru că ați venit: „Sunt încântat că Sabato se va alătura Gucci în calitate de nou Director de Creație al Casei, unul dintre cele mai influente roluri din industria luxului. După ce a lucrat cu o serie de case de modă de lux de renume din Italia, aduce cu el o experiență vastă și relevantă. Sunt convins că, prin înțelegerea și aprecierea profundă a lui Sabato pentru moștenirea unică a Gucci, el va conduce echipele noastre de creație cu o viziune distinctă care va contribui la scrierea acestui următor capitol interesant, consolidând autoritatea Casei în materie de modă, valorificând în același timp moștenirea sa bogată.”

François-Henri Pinault, președinte și director general al Kering, a declarat: „În ceea ce privește Gucci, am fost foarte încântat să vă mulțumesc pentru că ați venit la noi: „La o sută doi ani de când Guccio Gucci a deschis primul său magazin în Florența, Gucci rămâne una dintre cele mai iconice, proeminente și influente case de lux din lume. Cu Sabato De Sarno la cârma creativă, suntem încrezători că această casă va continua atât să influențeze moda și cultura prin produse și colecții extrem de dezirabile, cât și să aducă o perspectivă singulară și contemporană asupra luxului modern.”

Sabato De Sarno a declarat: „Sunt profund onorat să preiau rolul de director de creație al Gucci. Sunt mândru să mă alătur unei Case cu o istorie și o moștenire atât de extraordinare, care de-a lungul anilor a reușit să primească și să prețuiască valorile în care cred. Sunt emoționată și entuziasmată să contribui cu viziunea mea creativă pentru brand.”

Sabato De Sarno va începe în noua sa funcție imediat ce își va fi îndeplinit toate obligațiile din actualul său rol.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button