Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Șapte persoane au fost împușcate într-un schimb de focuri de groază la sinagoga din Ierusalim – VIDEO

Șapte persoane au fost împușcate mortal la o sinagogă din Ierusalim.

S-a confirmat că o persoană în vârstă de 70 de ani a fost una dintre victimele ucise, în timp ce un băiat de 15 ani s-a aflat printre cele trei persoane care au fost de asemenea rănite la fața locului și care se recuperează acum în urma unei intervenții chirurgicale.

Bărbatul înarmat a fost împușcat și ucis de poliția israeliană, care a descris incidentul ca fiind un „atac terorist”.

S-a întâmplat la un templu evreiesc din districtul disputat Neve Yaakov, la ora locală 20.15 (18.15, ora Regatului Unit), vineri (27 ianuarie).

Zona este considerată de israelieni ca fiind un cartier din Ierusalim, în timp ce palestinienii și o mare parte a comunității internaționale o consideră un teritoriu ocupat care a fost anexat ilegal în urma Războiului de Șase Zile din 1967.

Poliția a descris atacatorul ca fiind un palestinian în vârstă de 21 de ani din Ierusalimul de Est și a raportat că acesta a comis atacul de unul singur.

El a fost ucis după ce ofițerii l-au urmărit când a încercat să fugă de la locul faptei cu o mașină și a fost împușcat după un schimb de focuri, comisarul poliției israeliene Kobi Shabtai calificând împușcăturile în masă drept „unul dintre cele mai grave atacuri pe care le-am întâlnit în ultimii ani”.

Împușcăturile au urmat raidului mortal al armatei israeliene de joi (26 ianuarie), când nouă palestinieni au fost uciși în Cisiordania ocupată, înainte ca un al zecelea să fie de asemenea ucis mai târziu la nord de Ierusalim.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button