Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
MOLDOVA

Unirea Republicii Moldova cu România, singura șansă pentru a închide decalajul economic!

Știați că Moldova are un PIB per capita de doar 3,300 dolari, în timp ce România are un PIB per capita de 11,200 dolari? Acest decalaj este inacceptabil și trebuie să luăm măsuri imediate pentru a-l închide!

Este momentul să luăm o decizie curajoasă și să unificăm Republica Moldova cu România. Nu mai putem permite ca această țară să rămână în urmă, în timp ce noi avansăm în economie și afaceri.

Dacă privim la cifrele economice și financiare, este clar că diferența dintre Republica Moldova și România este uriașă. Produsul intern brut al României este de aproximativ 185 de miliarde de dolari, în timp ce PIB-ul Republicii Moldova este de doar 12 miliarde de dolari. Decalajul este evident și se va amplifica dacă nu facem ceva rapid.

Ținând cont de faptul că România este un stat membru al Uniunii Europene, unirea ar aduce Republicii Moldova acces la piața comună și la fondurile europene, ceea ce ar îmbunătăți semnificativ economia țării. De asemenea, ar permite Republicii Moldova să beneficieze de avantajele și oportunitățile oferite de economia românească, care este în creștere constantă.

Nu putem permite ca Moldova să rămână în urmă. Este timpul să luăm măsuri serioase pentru a ne asigura că Moldova și România, ca frații noștri, avansează împreună. #MakeRomaniaGreatAgain.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button