Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 30 ianuarie 2023. Rac, nu lăsa pe nimeni să te devalorizeze

Astăzi, 30 ianuarie, Luna în creștere în Gemeni deschide o perioadă favorabilă micilor călătorii și călătoriilor scurte pentru o schimbare de peisaj. Vei avea noroc la obținerea și schimbul de informații, la negocieri, la planuri de afaceri în parteneriat. Este un moment bun pentru a stabili obiective și modalități de a le atinge și pentru a vă pregăti să fiți proactivi. Învățați să vă stabiliți propria dispoziție. O atitudine pozitivă reprezintă jumătate din succesul tău.

♈ Berbec
Să începi o viață nouă în noul an nu a funcționat. Nu este nimic surprinzător în asta, pentru că nu te-ai schimbat. Reconstrucția trebuie să înceapă întotdeauna cu tine însuți. Recunoaște, și tu însuți simți că anumite tipare se repetă, ca și cum ai fi blocat într-o buclă. În primul rând, luați o pauză de la gimnastica mentală. O modalitate bună de a face acest lucru este să vă opriți capul și să vă îndreptați atenția către corp. Activitate, activitate vindecătoare și libertate! Așadar, puneți-vă pantalonii de gimnastică și dansați pe melodiile preferate. De parcă nimeni nu te-ar putea vedea! Dacă ai nevoie de autodisciplină, întoarce-te la covorul tău de yoga. În ceea ce privește răspunsurile pe care le căutați – un cap limpede le va găsi singur.

Sfat cosmic: uneori trebuie doar să dansezi pe muzica ta preferată.

♉ Taur.
Vreți să faceți multe schimbări, dar nu puteți încă; vă simțiți ca o veveriță în roată. Nu disperați, momentele dificile de criză și de transformare sunt normale. Nu sunteți singur în această situație. Și asta nu înseamnă că nu poți face nimic. Amintiți-vă că ați fost trimiși aici pentru a vă crea destinul, nu pentru a urma un scenariu prestabilit. Așadar, reevaluați și reconsiderați acele momente din viață care nu par a fi tocmai bune. În acest fel, puteți pune bazele unei noi vieți. Sentimentul de disconfort este cel mai bun indicator prin care veți identifica zonele de efort.

Sfat cosmic: o evaluare sobră a acțiunilor și deciziilor este prima piatră la temelia unei noi vieți.

♊ Gemeni
Gemeni, trebuie doar să te distrezi acum! Aceasta este perioada în care trebuie să te eliberezi de stereotipuri, de tiparele „corecte” de comportament – orice tipare care îți sunt străine sufletului tău. Fă mai tare și mai ciudat în fiecare zi, fă ce vrei! Singurul lucru pe care nu-l datorezi nimănui este o explicație a alegerilor tale de viață. Nimeni nu are dreptul de a face aceste alegeri în locul tău. Spargeți stereotipurile și contestați însăși ideea de „normalitate”. În ceea ce privește tabuurile, nu este nimic mai mult decât un cuvânt din patru litere. Țineți minte un singur lucru: libertatea voastră se termină acolo unde începe libertatea unei alte persoane.

Sfat cosmic: Secretul succesului tău este îndrăzneala de nezdruncinat – ia-o pe a ta!

♋ Rac
Nu este vorba despre acele premii, distincții, cifre de vânzări sau clasamente în social media. Este vorba despre cum te simți în legătură cu tot ceea ce ai realizat în ultimii ani. Așa că oprește-te și ia-ți un moment pentru a-ți recunoaște atât eșecurile, cât și victoriile. Bate-te mental pe spate și spune-ți cuvintele pe care le meriți. Cea mai mare putere a ta este capacitatea de a face față numeroaselor provocări ale vieții fără a le lăsa să te afecteze. Așa că nu vă pierdeți credința și aspirațiile.

Sfat cosmic: nu lăsa pe nimeni să te devalorizeze. Nu vă lăsați nici voi înșivă să vă devalorizați.

♌ Leu
Vine un moment în călătoria ta în care poți continua să urmezi un scenariu învechit sau poți schimba lucrurile. Mai întâi puțin, apoi radical. Toată lumea trebuie să fie ea însăși. Altfel, armonia din sufletul tău se destramă sub ochii tăi. Ai venit pe această lume pentru a deveni cea mai strălucitoare și mai îndrăzneață versiune a ta. Dacă ideea ta de „normalitate” este diferită de cea a societății, poate că societatea nu este potrivită pentru tine. Nu este treaba ta să faci pe toată lumea să se simtă confortabil. Oh, și încă un lucru! Dacă urmărirea a ceea ce vă face sufletul să cânte înseamnă să vă asumați un risc financiar, nu vă fie teamă. Asumați-vă riscul pentru a nu-l regreta mai târziu.

Sfat cosmic: norma ta poate fi diferită de cea a societății, iar aceasta este și ea normă.

♍ Fecioară.

Ai o dramă de familie care se anunță. Pentru cei care locuiesc departe de familiile lor, problemele cu colegii de cameră pot apărea pe neașteptate. Fă-ți o favoare și nu lăsa obiectele de valoare la vedere, nu te lăuda și nu provoca șmecherii și trișorii. În relațiile cu ceilalți, inclusiv cu vecinii, singura modalitate de a găsi o soluție durabilă este să discutați despre lucrurile care vi se par inconfortabile. Nu ezitați să cereți respect reciproc; nu trăiți în condiții inacceptabile pentru dumneavoastră. Nu trebuie să fie așa.

Sfat cosmic: începe o conversație dificilă despre lucrurile care te fac să te simți inconfortabil.

♎ Balanță.

Nu mai ai timp să te gândești la evenimente trecute de mult timp. Ai putea schimba ceva? Poate. Poate că nu. Nu este crucial în acest moment. Te face doar să-ți pierzi timpul. Acceptați ca un fapt – sunteți acolo unde trebuie să fiți și fiecare experiență v-a învățat o lecție de viață valoroasă. Evenimentele și experiențele negative te-au ajutat să îți stabilești limite și intenții clare – ești înțelept să folosești acest lucru cu înțelepciune în viitor. Astrele ți-au deschis multe oportunități noi, nu le rata scormonind în cuferele trecutului.

Sfat cosmic: mergi doar înainte, fără să privești înapoi – poți face orice!

♏ Scorpion
Ești o prioritate pentru partenerul tău? Este el sau ea acolo când aveți nevoie de el sau de ea? Sau el sau ea vine când îi convine? De câte ori te-ai surprins simțind că cedezi, că te calci pe tine însuți de frica unui conflict sau a singurătății? Este timpul să nu mai citim greșit semnele. Este timpul să nu-ți mai minimalizezi nevoile, pentru că altfel s-ar putea să te pierzi. Alegerea în favoarea ta poate înclina balanța, dar este normal, complet natural. Dacă nu te salvezi tu, nimeni nu o va face.

Sfat cosmic: e timpul să te alegi pe tine însuți. Cine altcineva va avea grijă de tine?

♐ Săgetător
Claritatea este premiul tău la finalul sezonului retrograd. Înțelegi ce merită timpul și energia ta și ești gata să lucrezi la asta. Nu uitați, aveți tot sprijinul cosmic de care aveți nevoie pentru a mișca carul vieții în direcția creșterii! Echipa ta de majorete este întreaga lume, fiecare celulă din ea. Fă fiecare pas cu acest gând în minte și realitatea se va desfășura în culori noi. Când vine vorba de probleme ale inimii, spuneți adevărul. A ascunde praful sub preș este o decizie proastă.

Sfat cosmic: Întregul univers este acolo pentru tine, fă-ți visele să devină realitate!

Capricorn.
Îți oferă un loc sigur, departe de haosul și agitația lumii exterioare, gândindu-se la binele tău în cele mai dificile momente ale propriei tale vieți. Acești oameni, cei dragi vouă, sunt demni de o recunoștință enormă. Toate necazurile mărunte par a fi praf în comparație cu cel mai mare dar de a avea astfel de mijlocitori alături de tine. Universul vă cere să vă țineți inima pregătită și să exprimați ceea ce simțiți cu adevărat. Fiți sinceri și deschiși. Vulnerabilitatea nu este o slăbiciune.

Sfat cosmic: ce bucurie este să fii cu cineva care te vede și te aude. Bucurați-vă!

♒ Vărsător

Este adevărat că unele lucruri din viața noastră sunt predestinate. Dar asta nu înseamnă că am fost trimiși în această lume fără o șansă pentru mai mult. Asta nu înseamnă că suntem doar spectatori în marea schemă a lucrurilor. Vărsătorule, tu ești universul în mișcare. Sunteți capabili să preluați frâiele și să învingeți circumstanțele. A sosit momentul. Faceți un salt calitativ în direcția creșterii. În acest fel, lăsați „cum” și „de ce” în seama Universului. Sunteți în siguranță, sunteți în siguranță și vă îndreptați spre scopul vostru sacru.

Sfat cosmic: Preia înapoi frâiele vieții tale. Sunteți la conducere.

♊ Pești
Astrele le cer Peștilor să aibă grijă de sănătatea și bunăstarea lor. Dar sculptarea corpului tău perfect, transformarea și întărirea lui nu înseamnă că trebuie să-l pedepsești. Găsiți un echilibru, fiecare pas spre o formă mai bună ar trebui să vă aducă bucurie și plăcere, nu durere și suferință. Este timpul să readuci bucuria și spiritul ludic în ecuația vieții tale. Este timpul să vă distrați din plin în timp ce vă îndreptați spre destinația dorită. Poate doar schimbarea sălii de sport cu un grup de dans va aprinde focul entuziasmului din interior!

Sfat pentru spațiu: Dați vieții și muncii o întorsătură jucăușă și alungați plictiseala.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button