Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Un general american ordonă subordonaților să se pregătească pentru un război cu China în 2025

Generalul american și șeful Comandamentului Mobilității Aeriene, Mike Minihan, a trimis o notă subordonaților săi în care îi avertizează că SUA vor intra în război cu China în doi ani.

Conținutul memorandumului este publicat de NBC News.

„Sper să mă înșel. Instinctul meu îmi spune că vom fi în război în 2025”, notează Minihan.

Noul președinte al Camerei Reprezentanților din SUA pregătește o vizită în Taiwan – media
Comandamentul mobilității aeriene are aproape 50.000 de soldați și aproape 500 de aeronave și este responsabil pentru transport și realimentare.

Minihan a afirmat într-o notă că, întrucât atât Taiwanul, cât și SUA vor organiza alegeri prezidențiale în 2024, SUA vor fi „distrase”, iar președintele chinez Xi Jinping va avea ocazia să atace Taiwanul.

El a prezentat obiectivele sale de instruire, inclusiv crearea unei „Forțe de manevră comune întărite, pregătite, integrate și manevrabile, gata să lupte și să învingă în interiorul primului lanț de insule”.

Nota este adresată tuturor comandanților de escadrile aeriene din cadrul Comandamentului Mobilității Aeriene și altor comandanți operaționali ai Forțelor Aeriene și le ordonă să îi raporteze lui Minihan toate eforturile majore de pregătire pentru bătălia cu China până la 28 februarie.

SUA aprobă vânzarea de armament în valoare de 180 de milioane de dolari către Taiwan
Minihan a ordonat, de asemenea, piloților cunoscători de arme să se antreneze și să tragă „un încărcător într-o țintă de 7 metri, cu înțelegerea deplină că letalitatea nejustificată contează cel mai mult”. „Țintește la cap”, a scris el.

Nota lui Minihan îndeamnă trupele să se pregătească pentru război și în alte câteva moduri. Tot personalul care îi raportează ar trebui „să se gândească la afacerile lor personale” și să adopte o abordare mai agresivă a formării.

Biden a reiterat în repetate rânduri disponibilitatea SUA de a folosi forța militară pentru a apăra Taiwanul.

În septembrie 2022, președintele american Joe Biden a declarat că armata Statelor Unite va apăra Taiwanul în cazul unei invazii chineze.

Statele Unite sunt principalul furnizor internațional de arme pentru Taiwan.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button