Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Bilanțul atentatului sinucigaș de la moscheea din Pakistan a crescut la 100 de morți

Bilanțul atentatului sinucigaș cu bombă comis cu o zi înainte într-o moschee din nord-vestul Pakistanului a crescut marți la 100 de morți, au anunțat autoritățile. Atacul, asupra unei moschei sunnite din incinta unei importante unități de poliție, a fost unul dintre cele mai sângeroase atacuri asupra forțelor de securitate pakistaneze din ultimii ani.

Mai mult de 300 de credincioși se rugau în moscheea din orașul Peshawar, iar mai mulți se apropiau, când atentatorul și-a declanșat vesta cu explozibil luni dimineață. Deflagrația a sfâșiat moscheea, provocând moartea și rănirea a numeroase persoane și a aruncat în aer o parte din acoperiș.

Ceea ce a mai rămas din acoperiș s-a prăbușit apoi, rănind mulți alții, potrivit lui Zafar Khan, un ofițer de poliție. Salvatorii au fost nevoiți să îndepărteze mormane de moloz pentru a ajunge la credincioșii încă prinși sub dărâmături.

Mai multe cadavre au fost recuperate în timpul nopții și marți dimineața devreme, potrivit lui Mohammad Asim, purtător de cuvânt al spitalului guvernamental din Peshawar, iar mai mulți dintre cei grav răniți au murit. „Cei mai mulți dintre ei erau polițiști”, a spus Asim despre victime.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button