Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Fiul unui politician din Vaslui, arestat după ce ar fi violat o minoră de 15 ani

Fiul unui consilier local din Vaslui a fost arestat preventiv, după ce ar fi violat o minoră de 15 ani. Însă, nu este singurul din familie cu antecedente penale. Fratele acestuia este condamnat, de asemenea, la ani grei de închisoare, după ce s-a urcat băut la volan și a provocat un accident mortal, scrie Puterea.

Cazul a ajuns în atenția autorităților din Vaslui încă din septembrie 2022, atunci când inspectorii de la Protecția Copilului au sesizat presupusul viol. Minora a mărturist că violul a avut loc în anul 2021.

Fata de 15 ani le-a povestit psihologilor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui întregul calvar prin care a trecut, în prezent, aflându-se sub protecția acestei instituții.

Abia la data de 29 ianuarie, oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe fiul consilierului local din comuna Ștefan cel Mare, iar luni, acesta a fost arestat pentru 30 de zile.

Cazul se află în atenția polițiștilor din Vaslui, care sunt în căutarea unor dovezi care să-l ducă în spatele gratiilor pe autorul violului.

Mai mult, fratele agresorului se află, de asemenea, în închisoare, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice și a provocat un accident de circulație, care s-a finalizat cu un deces.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button