Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 31 ianuarie 2023. Gemeni, ai ucis mulți dragoni în calea ta!

Astăzi, 31 ianuarie, Luna în creștere în Gemeni aduce determinare și energie tuturor semnelor zodiacale, dar avertizează asupra necesității de a vă pune la punct energiile. Un pas imprudent și un conflict de interese este inevitabil. Totul în această zi trebuie făcut în mod conștient, gândindu-vă la întregul proces până la concluzia sa logică. Astăzi veți vedea care schimbări au fost benefice și care nu au dat rezultatele scontate. Analizează, reorganizează-ți planurile și încearcă să gândești cu doi pași înainte. Dacă simțiți disconfort, nu-l suportați. Căutați motivele și lucrați la eliminarea obstacolelor și a emoțiilor negative.

♈ Berbec.
Universul ne învață prin contraste. Când ne aflăm în situații de conflict, este important să ne oprim și să ne întrebăm: „Care este lecția ascunsă aici?”. Înțelegerea, vederea clară a punctelor slabe este parte integrantă a fiecărui proces din viața ta. Este timpul să ai încredere în ideile și inspirația pe care le primești în acest moment. Este important să urmezi impulsul, chiar dacă nu are întotdeauna sens pentru mintea ta logică. Aveți încredere că sunteți conduși în direcția creșterii.

Sfat cosmic: adu claritate în fiecare moment al relației tale cu tine însuți și cu lumea.

♉ Taur.
S-ar putea să găsești sau nu „alesul”, dar nu lăsa circumstanțele și oamenii să te transforme în cauza tuturor problemelor tale. Ai lucrat foarte mult asupra ta în ultimul an și acum înțelegi ce nu-ți dorești de la viață și din relațiile tale. Pășește în spațiul clarității și formulează-ți intenția în consecință. Să spui nu la ceva care nu rezonează cu cântecul sufletului tău este o putere. Nu trebuie să ai răbdare. Căutați fericirea și armonia, nu vă mulțumiți cu mai puțin.

Sfat cosmic: spuneți-vă direct dorințele și intențiile, fiți sinceri.

Gemeni
Nu cedați iluziei de neputință, Gemeni. Ai ucis mulți dragoni în calea ta. Ce te face să crezi că de data aceasta nu vei reuși să triumfați asupra circumstanțelor? Poate că există o lecție ascunsă în îndoielile tale. Singurătatea, mutarea într-un spațiu de liniște vă va permite să vedeți lucrurile din exterior. Acordă-ți acele momente de liniște și vorbește cu tine însuți. Apărarea propriei persoane va fi subiectul principal al dialogului. Nu uitați, dacă deciziile dumneavoastră vă fac să fiți personajul negativ în povestea altcuiva, așa să fie.

Sfat cosmic: Nu poți arăta întotdeauna bine, fii tu însuți.

♋ Rac
Uite cum stă treaba, Cancer: arta ta nu trebuie să salveze întotdeauna lumea. Nu trebuie să inspire întotdeauna schimbarea sau să pornească o revoluție. Uneori, trebuie doar să te salveze. Gândiți-vă la exprimarea creativă ca la o modalitate de a vă descărca sentimentele pe care le-ați reprimat ani de zile. Gândiți-vă la creațiile voastre ca la un mijloc de a obține catharsis, un vas pentru a călători în tărâmuri mai înalte și a experimenta un sentiment de înălțare. Aveți responsabilitatea de a vă exprima cu îndrăzneală și de a vă împărtăși vocea într-o manieră care să vă pară autentică.

Sfat cosmic: Astăzi, lasă-ți inspirația creativă să te salveze.

♌ Leu
S-ar putea ca noi să fim dependenți de suferința noastră? De ce ne place să simpatizăm cu ceilalți și să repetăm povestea despre cât de răniți suntem în interior? Este un cerc vicios al unei persoane cu o atitudine slabă. Este timpul să schimbăm povestea. Identificați toate situațiile în urma cărora repetați fraza „de ce eu?”. Cum servește acest lucru binelui tău superior? Nu este așa. Schimbarea mentalității de victimă este ceea ce vă cere universul să vă concentrați în zilele următoare. Nimeni nu are dreptul să minimalizeze durerea pe care o resimțiți în acest moment. Nu este o devalorizare, ci doar o reamintire a faptului că există un curcubeu dincolo de nori.

Sfat cosmic: renunță la mentalitatea de victimă, e timpul să iei o poziție activă în viață.

♍ Fecioară.

Școala pământeană poate fi nemiloasă. Dar uitați că o dungă albă reușește întotdeauna să o înlocuiască pe una neagră. Deci, în loc să lăsați toate aceste energii de vibrație joasă să vă dea peste cap, acceptați regulile jocului. Concentrează-te pe ceea ce poți face pentru a te simți bine în pielea ta astăzi. Amintiți-vă că ați venit în această lume pentru a vă realiza magia inerentă. Ați venit aici pentru a vă aminti – meritați să experimentați bucuria sub orice formă.

Sfat cosmic: ai o putere incredibilă în mâinile tale, crede în tine și destinul tău va fi cucerit.

♎ Balanță.

Slujești această lume așa cum este ea predestinată de Univers și de Destin, îi inspiri pe cei din jurul tău să se schimbe în timp ce evoluezi. Uneori nu poți aprecia rezultatele eforturilor tale, și este în regulă. Credeți că creați magie în mai multe situații decât vă puteți imagina. Când vine vorba de relațiile tale interpersonale, astrele îți cer să alegi persoanele care te aleg pe tine. Este timpul să nu-ți mai minimalizezi nevoile și să te îndepărtezi de persoanele care nu te fac să te simți reciproc.

Sfat cosmic: îndepărtează-te de oamenii cu care nu există reciprocitate.

♏ Scorpion.
Nu este vorba despre recompense și laude, Scorpionilor. Este vorba despre ceea ce simțiți atunci când vă gândiți la un proiect sau la o experiență finalizată. Cât de departe ați ajuns de când v-ați angajat pentru prima dată? Renunțați la nevoia de a vă compara traiectoria cu cea a altora sau de a căuta o validare externă. În schimb, încercați să vă întăriți și să vă afirmați propria putere și să vă motivați să mergeți înainte și numai înainte. Astăzi, Universul vă reamintește că vă descurcați foarte bine și că aveți dreptul să fiți mulțumit de voi înșivă.

Sfat cosmic: reduceți tonul criticii interioare și realizați cât de departe ați ajuns.

♐ Săgetător
Aceasta este o perioadă de canalizare a ideilor noi și a inspirației, Săgetătorule. Este un moment în care vă puteți exersa mușchii creativi și prezentați lumii idei care vor inspira schimbări la nivel colectiv. Nu uitați, nimic nu este „prea revoluționar” în acest moment. Renunțați la reprezentările artificiale care sunt „normale”, deoarece astfel treziți cea mai neproductivă versiune a voastră. Stând în propria voastră lumină, le dați celorlalți permisiunea de a face același lucru.

Sfat cosmic: nimic nu este „prea mult” dacă actul este cererea inimii tale.

♑ Capricorn.
Relaxează-te. Trebuie să te relaxezi și nu există o modalitate rea de a face acest lucru. Dacă funcționează, faceți-o. Aveți încredere în proces, Capricorni. Să știi că ești în procesul uimitor de împlinire a celor mai nebunești vise și a celor mai profunde dorințe ale tale. Nu te forța, ascultă-ți inima. Pe tărâmul iubirii, astrele indică posibila apariție a unui partener matur din punct de vedere emoțional – exact ceea ce ai nevoie în acest moment. Universul lucrează din greu pentru binele tău. Va apărea un bărbat care nu se teme să se deschidă în fața sentimentelor sale, în ciuda încercărilor pe care le-a îndurat în trecut. Pentru a păstra o conexiune valoroasă, practică onestitatea, permițându-ți să fii cine ești.

Sfat cosmic: ai tot sprijinul cosmic de care ai nevoie în acest moment.

♒ Vărsător.

Acum este momentul să acordați prioritate învățământului superior sau formării avansate. Deveniți studentul excelent la care ați aspirat întotdeauna să fiți. Acesta este cel mai bun moment pentru a petrece timp în compania mentorilor dumneavoastră și a celor care v-au ajutat să vă dezvoltați de-a lungul anilor. Ceva ne spune că veți privi înapoi la acest moment ca la un punct de cotitură! Unii membri ai zodiei se pot simți inspirați să predea, dorind să împărtășească cunoștințe și înțelepciune cu cei care vor să urmeze aceeași cale. Nu uitați, momentul perfect este acum, momentul perfect este astăzi. Nu vă lăsați fricile și inhibițiile să vă împiedice să vă îndepliniți visele.

Sfat cosmic: fă-ți timp pentru educație, este întotdeauna un moment de creștere.

♊ Pești
Aceasta este o zi sacră de îngrijire de sine, care trebuie petrecută în bucurie și pace. Ieși din roata hamsterului cu stil, încetinești, te transformi și îți redirecționezi energia spre tine. Nu este nimic de făcut și nici unde să te duci. Ești pe cont propriu. Așadar, bucurați-vă de dulceața acestui moment! De asemenea, artistul tău interior este posibil să se lupte pentru atenția ta astăzi. Eliberați-vă de ideea de perfecțiune și abandonați-vă procesului creativ. Nu tot ceea ce transmiteți trebuie să salveze lumea! Lasă-l să te salveze. Faceți cel puțin astăzi doar ceea ce vă aduce bucurie și vă armonizează.

Sfat cosmic: astăzi este o zi sfântă de autoîngrijire!

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button