Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Un pilot ucrainean a fost ucis în regiunea Donețk în timpul unei misiuni. A eliminat sute de ocupanți ruși din 24 februarie

Maiorul Daniil Murashko, comandantul unității de aviație a unei escadrile aeriene, a fost ucis în timpul unei misiuni de luptă în regiunea Donețk.

Din 24 februarie, el a distrus zeci de vehicule rusești și sute de ocupanți

Murashko a murit pe 27 ianuarie, când avionul său a fost doborât de un avion de vânătoare inamic, în timp ce se afla într-o misiune în pereche. Pilotul a încercat până în ultima secundă să îndepărteze avionul de clădirile rezidențiale din satul Shabelkovka. Prin urmare, a pierdut altitudine, nu s-a putut ejecta în siguranță și a murit.

Brigada îl numește pe Murashko unul dintre cei mai buni ofițeri ai săi

Potrivit calculelor comandamentului, el a efectuat 141 de ieșiri de luptă din 24 februarie: a distrus aproximativ 70 de vehicule blindate, peste 80 de vehicule, aproximativ 30 de cisterne de combustibil și lubrifiant și aproximativ 600 de ocupanți.

În acest timp, a retras de mai multe ori echipamente de aviație de sub atacurile cu avioane și rachete ale inamicului. El fusese deja decorat cu ordinul Bogdan Khmelnitsky din toate cele trei clase. Iar acum, comandamentul a decis să-i acorde titlul de Erou al Ucrainei (postum).

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button