Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Andrew Tate va face apel la a doua detenție de 30 de zile. Deținut sub suspiciunea de crimă organizată și trafic de persoane

Andrew Tate, influencerul care a provocat dezbinare și fost kickboxer profesionist, deținut în România sub suspiciunea de crimă organizată și trafic de persoane, s-a prezentat miercuri la un tribunal din București pentru a face apel împotriva unei a doua prelungiri de 30 de zile a detenției sale.

Tate, în vârstă de 36 de ani, cetățean britanic și american care are aproape 5 milioane de urmăritori pe Twitter, a sosit miercuri dimineață la Curtea de Apel București încătușat alături de fratele său Tristan, care este reținut în același dosar împreună cu două românce.

Cei patru, care au fost reținuți inițial la București la sfârșitul lunii decembrie, vor încerca să anuleze decizia unui judecător din 20 ianuarie de a le prelungi pentru a doua oară detenția cu 30 de zile, la cererea procurorilor. Ei au pierdut anterior un recurs împotriva unei prelungiri anterioare.

Într-un document văzut de The Associated Press, care explică decizia din 20 ianuarie, se arată că judecătorul a luat în considerare „periculozitatea deosebită a inculpaților” și capacitatea acestora de a identifica victime „cu o vulnerabilitate crescută, în căutare de oportunități de viață mai bune”.

Dacă instanța le va respinge miercuri apelul, toți cei patru vor rămâne în arest preventiv până la 27 februarie, în timp ce procurorii vor continua să investigheze cazul.

Andrew Tate, care se pare că trăiește în România din 2017, a fost interzis anterior pe diverse platforme importante de socializare pentru că a exprimat opinii misogine și discursuri de ură. El a susținut că nu există „nicio dovadă” împotriva sa în acest caz și a afirmat că este vorba, în schimb, de un atac politic pentru a-l reduce la tăcere.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button