HOROSCOP

Horoscop 1 februarie 2023. Vărsător, trebuie să te ridici și să mergi înainte.

Astăzi, 1 februarie, Luna în Taur este un semn al stabilității și al sârguinței. Imobiliarele și orice alte chestiuni legate de achiziția de obiecte de valoare merg bine. Nu pot fi excluse conflictele personale. Cu toate acestea, și acestea pot fi evitate cu puțină înțelepciune.

♈ Berbec.
Poate că nu vrei să te îndrăgostești. Sau poate că visezi să te îndrăgostești la propriu de partenerul tău, trăind o plăcere supremă. Berbec, săptămâna aceasta vei avea parte de o conexiune sufletească cu potențial mare. Cu cât te întâlnești mai des cu o altă persoană, cu atât ai mai multe șanse să experimentezi împreună divin, nu uita. Aceasta este șansa ta de a sparge barierele și de a deveni cine ești.

Sfat cosmic: este șansa ta de a sparge barierele și de a-ți găsi dragostea.

Taur.
Dacă îți place cineva, trebuie să pui un inel pe el! Sau mărturisește-ți sentimentele, pentru început! Acum nu este momentul să te porți cu inima rece, Taur. Este timpul să lucrați la viitorul pe care vi-l doriți. Așadar, casa, familia și apartenența vor fi subiectele principale pentru voi săptămâna viitoare. Petreceți timp cu cei care vă fac să vă simțiți iubiți și îngrijiți. Mențineți legătura sacră pe care o împărtășiți cu tribul vostru de suflet.

Sfat cosmic: nu-ți fie teamă să fii în preajma cuiva care îți place.

♊ Gemeni
Gemeni, ce părere ai despre calea pe care ți-ai ales? Aveți încredere în instinctul dumneavoastră, în timp ce scăpați de nevoia de validare externă. Așadar, este o perioadă de spiritualitate și de suflet. Un moment pentru a vă conecta cu ghizii spirituali și a asculta ceea ce au de spus. Datele pe care le primiți acum vă vor ajuta să vă puneți la punct marele plan și să faceți un salt calitativ către obiectivul dumneavoastră.

Sfat cosmic: nu este nevoie să cauți aprobarea celor din jur.

♋ Rac
E timpul să renunți, Racule. Renunță la conflictul dintre cine ești și cine crezi că ar trebui să fii. Nu-i lăsați pe cei care nu știu prea multe despre călătoria dvs. să vă dicteze termenii. Lucrul bun este că, cu cât vă acordați mai mult adevărului vostru, cu atât mai mult veți atrage oportunități care vă vor permite să prosperați și să realizați ceea ce ați venit să faceți aici!

Sfat cosmic: fii cine ești.

♌ Leu
Astrele îți atrag atenția asupra unui plus de hărnicie astăzi. Un plus de agitație pe care îl ignorai de multă vreme, Leu. Puneți proiectele de lucru pe plan secundar pentru a fi iubiți cu adevărat. Așadar, găsiți un echilibru în toate. Găsiți un echilibru între cât de mult primiți de la cei din jur și cât de mult le oferiți. Aveți sprijinul cosmic de care aveți nevoie pentru a pune în mișcare lucruri mari.

Sfat cosmic: acordați atenție cuiva care vă iubește.

♍ Fecioară.

Ce servește celui mai mare și mai mare bine, Fecioară? Îi înalță pe ceilalți și îi inspiră să strălucească prin unicitatea lor? Dacă ați răspuns la această întrebare, considerați că este un semn că sunteți pe drumul cel bun. Reconectarea cu sinele tău interior este o temă importantă pentru noi toți în timpul sezonului Vărsător. Așa că nu ezitați să vă faceți partea voastră. Să știți că fiecare picătură de bunătate și har cu care contribuiți la univers se va întoarce la voi de multe ori.

Sfatul cosmic: concentrează-te pe modul în care poți servi societatea.

♎ Balanță.

Sunt multe lucruri de care vă bucurați, dar siguranța pe care o puteți simți este cu siguranță în fruntea listei. Apropo, loialitatea oamenilor este, de asemenea, foarte importantă. Vă reamintesc doar că a purta inima în palmă nu este o crimă. Dacă simțiți că există un potențial undeva, nu vă fie teamă să vă exprimați sentimentele sau să discutați despre viitor cu persoana pe care o apreciați. Auzită la o conferință cosmică: este timpul să pui bazele pentru restul vieții tale.

Sfat cosmic: vorbiți despre viitorul pe care îl preconizați.

♏ Scorpion
Nu vă simțiți incapabili din cauza obstacolelor din calea voastră. Să crezi că ești neputincios este cea mai mare iluzie, Scorpionule! Ai ucis mulți dragoni de-a lungul drumului până în acest punct al vieții tale. Cu alte cuvinte, aveți puterea și rezistența necesare pentru a învinge dificultățile care vă stau în cale. Când vine vorba de relațiile interpersonale, sunteți încurajați să practicați onestitatea. Spuneți ceea ce vi se pare real și autentic în loc să înfrumusețați adevărul. Nu uitați că este posibil să aveți sau nu o soluție imediată, iar acest lucru este în regulă.

Sfat cosmic: ai suficientă putere pentru a-ți schimba viața.

♐ Săgetător
Săgetător, tu ești iubire, ești bucurie, ești râs, ești creativitate. Sunteți deja tot ceea ce aspirați să fiți. Tot ce trebuie să faci este să deschizi ochii și să realizezi frumusețea și harul ființei tale! Începutul de săptămână aduce cu el un memento că lumina de la capătul tunelului este reală și că lucrurile vor deveni din ce în ce mai bune pe măsură ce mergi înainte și înaintezi. Cuvânt de înțelepciune: acordați-vă portalul inimii și readuceți luminozitatea și strălucirea în narațiune.

Sfat cosmic: simte frumusețea momentului actual.

♑ Capricorn
Răceala are avantajele ei. Dar nu este imposibil să culegi roadele pe termen lung. Sfat: Vorbește cu tine însuți și cu alții despre ceea ce îți dorești, despre viața pe care ai vrea să o creezi. Având în vedere binecuvântările ancestrale pe care le aveți în acest moment, orice este posibil! Sătmărenii aflați în relații serioase vor descoperi că este o perioadă de armonie. Ești recunoscător că ești văzut, auzit și sărbătorit de iubitul tău. Nu uitați: dorințele se pot împlini pe neașteptate, nu-i așa?

Sfat cosmic: aceasta este o perioadă de iubire și armonie.

♒ Vărsător.

Când ai de ales între familiar și necunoscut, alege-l pe acesta din urmă, Vărsătorule. Lăsați în urmă poveștile vechi. Pașii pe care sunteți chemați să îi faceți astăzi s-ar putea să nu aibă sens pentru voi astăzi. De asemenea, este posibil să nu aveți claritate în ceea ce privește direcția în care vă duce drumul spre ziua de mâine. Credeți-mă, nu veți regreta deciziile pe care le-ați luat peste câțiva ani.

Sfatul cosmic: trebuie să te ridici și să mergi înainte.

♊ Pești.
Faci din tine o prioritate, Pești. Aveți ca prioritate dezvoltarea personală. Zâmbetul tău enigmatic spune că de aici încolo va fi din ce în ce mai bine. Când vine vorba de chestiuni de suflet, sunteți încurajați să vă asumați riscuri. Să spui ce simți în loc să lași lucrurile la voia întâmplării sau să te lași purtat de val. Cineva are un potențial real. Și știi asta de mult timp.

Sfat cosmic: nu vă fie teamă să fiți mai blânzi cu cei din jurul vostru.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button