Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Copil salvat dintre dărâmături, intrarea a fost complet distrusă: Detalii de la atacul cu rachete din Kramatorsk

Trupele rusești au bombardat Kramatorsk, în regiunea Donețk, în noaptea precedentă. O rachetă inamică Iskander-K a lovit o clădire de apartamente dintr-o zonă rezidențială a orașului. Se știe că trei civili au fost uciși și 18 răniți, dintre care doi sunt în stare gravă.

„Aceasta este o zonă rezidențială a orașului, aici nu există facilități militare – doar clădiri de apartamente individuale, câteva magazine, care nu funcționează în acest moment, deoarece situația din regiunea Donețk este încă dificilă”, a precizat sursa.

Potrivit acesteia, în momentul în care salvatorii continuă să curețe dărâmăturile, este posibil să mai fie încă o persoană acolo. Cu toate acestea, aceste informații sunt încă în curs de verificare.

La locul tragediei lucrează și voluntari, iar victimelor li se acordă tot felul de asistență.

„În această dimineață, șeful regiunii Donețk, Pavel Kirilenko, a dat informații despre doi civili morți. Anterior se vorbea despre trei morți, dar o persoană a reușit să fie resuscitată și astfel au fost două victime. Dar până când am reușit să obținem un interviu cu șeful regiunii, informația despre trei morți a fost confirmată, iar 20 de persoane au cerut ajutor medical”, a declarat Gramova.

Două persoane sunt în stare gravă; peste noapte, medicii au făcut tot posibilul pentru a le salva. Există supraviețuitori care au fost duși la Dnipro pentru a primi toate îngrijirile necesare.

De asemenea, Alena Gramova a remarcat că, pe timp de noapte, nu numai salvatorii, utilitățile și poliția, ci și locuitorii orașului au ajutat la sortarea molozului de la locul tragediei.

„Venind aici, am fost șocat de faptul că atât de mulți oameni au fost aici în momentul îndepărtării molozului. Oamenii obișnuiți, în ciuda stingerii, au venit aici și au ajutat la operațiunile de salvare. Aproape de miezul nopții au apărut informații că o fetiță de 2 ani a fost scoasă de sub dărâmături”, a împărtășit jurnalistul.

Potrivit poliției, o femeie a fost pur și simplu aruncată din casa prăbușită de unda de șoc și a murit pe loc.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button