HOROSCOP

Horoscop 2 februarie 2023. Pești, ai încredere în ușile care se deschid în fața ta!

Astăzi, 2 februarie, Luna în Rac este ambiguă. Partea proastă a zilei va fi nevoia de a lucra asupra ta și a lumii spirituale interioare pentru a ieși din cercul vicios al problemelor. Partea bună este că ziua care urmează este deosebit de potrivită pentru activități sociale și pentru acumularea de contacte utile.

♈ Berbec.
Este timpul să vă rechemați puterea înapoi la voi înșivă. Este timpul să preiei din nou frâiele vieții tale cu conștiința interioară că meriți să strălucești, meriți să-ți împărtășești darurile tale unice și meriți acel loc special în lumina reflectoarelor. Este timpul să te reconectezi cu simțul tău de scop și să faci minuni în colaborare cu o putere superioară. Nu ați venit aici pentru a trăi o viață obișnuită. Ați venit aici pentru a realiza că sunteți infinit! Și nu uitați de numeroșii dragoni pe care i-ați ucis de-a lungul timpului.

Sfatul cosmic: mergi din nou pe adevăratul tău drum.

♉ Taur.
Acesta este un memento săptămânal care vă reamintește că nu trebuie să faceți totul singur. Stresul și tensiunea sunt rele pentru tine, Taur. Acestea îți scad vibrația și creează o rețea de situații dificile. Scutură-te de greutatea problemelor tale, dar și apelează la sprijinul semenilor tăi. Nimic nu este imposibil atâta timp cât lucrați în echipă.

Sfat cosmic: Amintește-ți de victoriile din trecut și întoarce-te pe adevărata ta cale.

♊ Gemeni
„Ceea ce curge, curge, iar ceea ce se prăbușește, se prăbușește.” Gemeni, este bine să vezi că ai încredere în ritmul și fluxul vieții ca niciodată. Credința ta în tine și în puterile divine te face un magnet pentru miracole. Când vine vorba de afacerile de suflet, vă reamintim că timpul petrecut cu cei dragi nu trebuie să coste o sumă frumușică. Iată câteva idei pe care le poți folosi în weekendul care vine alături de jumătatea ta: 1. Împachetați un coș de picnic și ieșiți la plimbare. 2. Petreceți timp în natură. Vizitați o pădure, o rezervație naturală sau un lac de care vă simțiți legat. 3. Pregătiți o masă de la zero cu ingrediente pe care le aveți deja în bucătărie. 4. Creați un playlist și dansați sub lună. 5. Rămâneți acasă și urmăriți un film care vă place amândurora.

Sfat cosmic: Fă-ți timp pentru cei dragi și oferă-le căldura și grija ta.

♋ Rac
Atunci când suntem conectați la forța feminină sălbatică, în interior și în exterior, ne simțim liberi în fluxul vieții. Putem experimenta un sentiment de unitate cu ciclurile și ritmurile naturii, iar asta este exact ceea ce experimentezi astăzi, Racule. O modalitate bună de a respecta această energie este să te hrănești (și să-i hrănești pe cei la care ții) profund. Lasă mai multă blândețe și tandrețe să pătrundă în inima ta și ascultă-ți intuiția.

Sfat cosmic: ascultă-ți intuiția pentru a-ți dezvolta puterea feminină.

♌ Leu
Poate că ești supărat nu pentru că îi disprețuiești, ci pentru că ții foarte mult la ei, Leu. Fă-ți o favoare și nu mai acționa dintr-o poziție egoistă. Vorbiți despre ceea ce se întâmplă în interiorul vostru. Este posibil ca soluția să nu vină imediat. Toate la timpul lor, dar să știți că a lăsa loc pentru o conversație deschisă și sinceră este un pas în direcția cea bună.

Sfat cosmic: a discuta o problemă este calea de a o rezolva.

♍ Fecioară.

Ești testat, nu pentru că ești incompetent, ci pentru că universul știe că poți face mai mult. Gândiți-vă că este o oportunitate de a vă ridica nivelul. Treceți dincolo de „tabuuri” și alte restricții. Descoperă libertatea care te va face mai înțelept și mai puternic.

Sfat cosmic: treceți dincolo de „tabuuri” și alte restricții.

♎ Balanță.

Rămâi fidelă obiectivelor tale, Balanță. Continuați să faceți munca necesară, apoi îi puteți împuternici pe cei din jurul vostru. Amintiți-vă că puterea voastră se află în practicile voastre spirituale. Lucrul asupra ta și a lumii tale interioare te va ajuta să ieși din cercul vicios.

Sfat cosmic: Lucrând la lumea ta interioară, îi poți împuternici și pe cei din jurul tău.

Scorpion
Gândește-te la ce s-a întâmplat de fiecare dată când ai făcut un pas spre necunoscut, în ciuda temerilor tale. Oportunitatea care se deschide va fi promițătoare. Încearcă să riști în ceea ce te sperie cel mai mult. În acest fel, extindeți-vă limitele geografice. Credeți-mă, veți privi înapoi la această perioadă din viața voastră cu recunoștință în inimă și mândrie în ochi.

Sfatul cosmic: fă un pas spre necunoscut, în ciuda temerilor tale.

♐ Săgetător
Asta e, Săgetătorule! Marea dragoste pe care o arătați de ceva timp. Expirați rezistența și lăsați-o deja la dumneavoastră. Aceasta este șansa ta de a îmbrățișa ceea ce este și a fost întotdeauna al tău. Este posibil ca unii dintre voi să se confrunte cu o călătorie lungă sau cu o relocalizare. De data aceasta nu te reține.

Sfat cosmic: permiteți-vă să primiți ceea ce a fost întotdeauna al vostru.

♑ Capricorn
Nu toată lumea va înțelege alegerile pe care le faceți în acest moment. Nu toată lumea vă va oferi sprijinul de care aveți nevoie, iar acest lucru este în regulă. Știți că sunteți aici pentru a crea. Asta e tot ce contează în acest moment, Capricorn. Nu lăsați opiniile altora să vă împiedice să progresați.

Sfat cosmic: nu lăsa opiniile altora să stea în calea progresului tău.

♒ Vărsător.

Cum ați descrie atitudinea dumneavoastră față de bani? Crezi întotdeauna în puterea ta și în potențialul tău de a o atrage? Mai important, îți permiți să primești ceea ce îți trimite universul? Este timpul să vă intensificați, Vărsătorilor. Este timpul să primiți un salariu cosmic și să îmbrățișați abundența ca mod de viață. Este posibil ca unii dintre voi să se angajeze în această perioadă în conversații despre moștenire și despre banii familiei.

Sfat cosmic: este timpul să transformi abundența într-un mod de viață.

♊ Pești.
Îi dai drumul? Lasă totul baltă. Resentimente, durere, furie, mânie, resentimente. Asta înseamnă să te eliberezi de bagajul emoțional. Aveți încredere că vă vindecați și vă reveniți. Acesta este un moment de începuturi noi, magice. Un moment în care să crezi din nou în tine și să pășești în necunoscut. Ai încredere în ușile care se deschid în fața ta. Ai încredere în toate modurile în care ești chemat să crești și să te miști.

Sfat cosmic: ai încredere în ușile care se deschid în fața ta.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button