Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Muncitorii britanici se unesc în cea mai mare grevă din ultima generație

Până la o jumătate de milion de profesori, funcționari publici, șoferi de tren și cadre didactice universitare din Marea Britanie au renunțat la locurile de muncă pentru a cere salarii și condiții de muncă mai bune, în cadrul celei mai mari greve coordonate din ultima generație, în condițiile în care salariile nu reușesc să țină pasul cu inflația galopantă.

Aproximativ 300 000 muncitori britanici se unesc în cea mai mare grevă din ultima generație sunt cadre didactice, potrivit Trades Union Congress.

Profesorii din școlile din Anglia și Țara Galilor au format linii de pichetare în timp ce cereau salarii mai mari în cadrul unor demonstrații care au divizat opinia publică.

Unii localnici aflați în mașini au claxonat și au ridicat pumnul în semn de solidaritate în timp ce treceau pe lângă ei, în timp ce alții au pus la îndoială motivele profesorilor.

Învățarea și munca de acasă, care amintește de blocajele din COVID-19, au revenit în multe gospodării, deoarece porțile școlilor au fost închise și majoritatea trenurilor au fost oprite.

Potrivit unui sondaj YouGov de la sfârșitul anului trecut, 59% dintre respondenți erau în favoarea grevei în sectorul educației.

Sindicatul Educației Naționale a declarat că aproximativ 23.000 de școli vor fi afectate miercuri, iar aproximativ 85% dintre ele vor fi închise total sau parțial.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button