Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Previziuni Astrologice Exclusive: Berbec, Leu și Săgetător – Ianuarie-Mai 2023

Trei semne zodiacale aparțin elementului Foc: Berbec, Leu, Săgetător. Sunt cele mai luminoase semne, cu farmec și carismă. Cei mai mulți lideri dintre semnele de Foc, deoarece sunt capabili să atragă atenția și să influențeze oamenii.

Focul este elementul primar, primul dintre cele patru elemente ale lumii. Este stadiul primului impuls, al seminței, al începutului tuturor începuturilor, al radiației. Și de când a început, este activă, are putere, pe care o dăruiește, manifestând energie în lumea exterioară. Este o energie masculină (nu înseamnă gen).

În natură, asociat cu semnul Berbecului, este prima căldură a primăverii, topind zăpada și gheața după iarnă, trezindu-se din hibernare. Acest lucru se datorează faptului că, odată cu venirea primăverii, orele de lumină cresc, iar soarele dă mai multă căldură – arzând în timpul zilei și îndreptându-și lumina către lună pe timp de noapte.

În lumea umană, asociată cu semnul Leului, este primul strigăt care anunță nașterea unei noi vieți. Plămânii se deschid, iar ființa vie poate respira singură și, prin urmare, poate trăi. În universul asociat cu semnul Săgetătorului se află sclipirea unei noi stele, așa cum cu multe secole în urmă s-a aprins Soarele nostru. O străfulgerare de lumină în întuneric, după care raze de lumină, energie și căldură au început să se împrăștie în toate direcțiile.

Focul simbolizează impregnarea, purificarea și iluminarea, dar și distrugerea, chinul și pedeapsa. Dar, mai presus de toate, este simbolul sacru al căminului: focul te face să te simți ca acasă, te hrănește și te protejează. Atâta timp cât Jupiter, planeta „norocului cel mai mare”, se va deplasa în Berbec până la 16 mai 2023 și, prin aspectele sale armonioase, îi va ajuta pe Berbeci, Leu și Săgetător să obțină cele mai bune rezultate posibile în condițiile externe predominante, reprezentanții elementului Foc ar putea prinde „pasărea norocului de coadă”. Pozitivitate maximă și coincidență fericită de împrejurări vă așteaptă în perioada 21 martie – 20 aprilie 2023 – în această perioadă, Soarele se deplasează prin Berbec și dă o mare energie și vitalitate tuturor semnelor de foc.

În primele luni ale anului 2023, Berbecii, Leii și Săgetătorii vor avea parte de noroc în toate! Visează, plănuiește și acționează! Ai toate șansele să reușești, dar pentru a face acest lucru trebuie să muncești în fiecare zi și să gândești în stil mare. Cel mai important, nu vă lăsați condus de necunoscuți. Primăvara anului 2023 va fi marcat de împlinirea celor mai dragi dorințe și de realizarea celor mai importante obiective la care ai lucrat încă de la sfârșitul primăverii 2022.

Aspectul armonios (trigon) de la Jupiter la Soare este un dar. Unii îl au în harta natală și, astfel, sunt considerați „favoriți ai norocului”. Purtătorului unui astfel de horoscop îi adaugă un noroc deosebit și îl răsplătește cu atenția celorlalți, permițând energiei să circule liber, oferind fericire și ușurință în obținerea a tot felul de beneficii de la viață, precum și facilitarea realizării depline a oportunităților și talentelor proprii. Dacă un astfel de aspect fericit nu este prezent în horoscopul personal, trebuie depuse multe eforturi pentru a găsi fericirea și confortul în viață.

Din când în când, Jupiter în tranzit deschide poarta norocului, principalul este să nu ratezi astfel de perioade. Lucrând individual cu un client, un astrolog poate oferi indicii valoroase, poate răspunde la întrebări îngrijorătoare și poate identifica mai precis perioadele fericite (sau, dimpotrivă, poate ajuta la pregătirea pentru perioadele dificile) pentru o anumită persoană.

În timp ce Jupiter tranzitează semnele de foc ale zodiacului, Berbecul, Leul și Săgetătorul au parte de noroc. Deoarece Jupiter se află în Berbec până pe 16 mai, membrii acestei zodii au parte mai întâi de tot ce este mai bun, dar și Leii și Săgetătorii se află sub protecția și patronajul lui Jupiter în această perioadă.

Primăvara 2023 va aduce noi perspective pentru Berbec, Leu și Săgetător și ar trebui să vă străduiți din răsputeri să le ratați. Alungă lenea! Fiindcă aceasta este singura problemă care te împiedică să profiți de șanse fericite și să te folosești de circumstanțe favorabile pentru a-ți debloca potențialul în perioada de aspecte armonioase din partea lui Jupiter.

Pentru că aceasta este a doua trecere a lui Jupiter în Berbec (prima a fost din 11 mai până în 27 octombrie 2022), există sentimentul că lucrurile vor fi ușoare pentru persoanele născute în Foc și că nu este nevoie să lupte sau să ia vreo inițiativă, ori dorințele lor se vor împlini de la sine.

Important acum este să profiți de fiecare ocazie pentru a fi proactiv și a-ți asuma riscuri, pentru că de data aceasta, în a doua jumătate a anului 2026, Jupiter va face următoarea trecere în semnul de foc al zodiacului (Leu). Motivați-vă în fiecare zi și munciți din greu, dar încercați să vă găsiți timp și pentru odihnă. Odată cu o explozie de energie va veni și motivația și veți dobândi independența care vă va ajuta să vă realizați talentul. Dacă sunteți în căutare de sponsori, doriți să susțineți o teză, să vă „înrădăcinați” în străinătate – bateți la toate ușile și vi se vor deschide!

Fericirea îi însoțește pe reprezentanții semnelor de foc, în special Berbecul, obstacolele dispar din calea lor. Suficientă vitalitate pentru a-i inspira pe ceilalți, pentru ca prin propriul exemplu să arate rezultate bune și astfel să-i împingă la acțiune chiar și pe cei inerți și pasivi.

Leul va experimenta un trigon de flacără completă cu Jupiter după 7 martie 2023, când Saturn, planeta restricțiilor, a karmei și a regulilor stricte, părăsește semnul de opoziție al zodiei, iar drumul spre fericire devine mult mai larg. Dar este important de reținut că Leul călătorește prin Luna Neagră, așa că vor exista multe obstacole sub forma unor tentații cărora nu trebuie să le cedezi niciodată. Nu cumpărați aventuri aventuroase și evitați proiectele de gambling! Succesul și atingerea obiectivelor proprii sunt posibile doar prin muncă perseverentă. Iar aspectul armonios de la Jupiter la Soarele tău va contribui la rezultate și mai bune decât cele așteptate.

Începând cu 16 mai 2023, situația se va schimba – norocul va fi cu semnele de Pământ (Taur, Fecioară și Capricorn), așa că nu fiți surprinși dacă entuziasmul semnelor de foc va începe să se estompeze până la vară. Dar, deocamdată, folosește-te de unul dintre cele mai bune tranzite asociate cu abundența, precum și de o coincidență norocoasă de circumstanțe, pentru a acumula resurse și a construi o fundație pentru următorii ani.

În următoarele luni, Berbecii, Leii și Săgetătorii vor putea să-și găsească locul în societate, să întâlnească un mentor spiritual, un profesor și să câștige favorurile autorităților, dacă se fac pași în această direcție. Ambițiile și obiectivele reprezentanților semnelor de foc din zodiac vor deveni mai ample și vor exista șanse excelente de a reuși să le atingă. Dacă există dorința de a ocupa un post de conducere, de a începe propria afacere, de a crea orice proiect ambițios, este momentul potrivit să vă grăbiți spre acest obiectiv și să nu pierdeți niciun minut.

Atâta timp cât norocul favorizează Berbecul, Leul și Săgetătorul, iar universul ne ajută să profităm la maximum de viață, trebuie să ne folosim de el, dar cu înțelepciune și „fără să ne pierdem capul”. Până pe 16 mai 2023 este momentul pentru decolarea creativă, ridicarea statutului și creșterea în carieră. Va exista probabil o oportunitate de a vă extinde aria de influență personală, de a obține confort material.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button