Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 3 ianuarie 2023. Scorpion, nu-ți ignora ideile și dorințele

Astăzi, 3 februarie, Luna în creștere în Rac oferă un sentiment de siguranță. Pentru unele persoane din cercul zodiacal, este important să facă doar un pas înainte, dar pentru altele să se oprească și – dimpotrivă – să facă un pas înapoi pentru a fi cu o treaptă mai sus în viitor. Încearcă să te concentrezi asupra ta și a dorințelor tale și vei vedea în curând rezultatele analizei tale interioare.

Berbec
Berbec, este timpul să lași deoparte toate temerile și îndoielile, să ieși din zona de confort și să începi să acționezi! Improvizați, mișcați-vă, încălcați regulile obișnuite. Doar așa puteți atinge anumite înălțimi, care acum, poate, par cumva de neatins. Credeți-mă, foarte curând veți privi înapoi și veți vedea că pasul făcut înainte a devenit un punct de cotitură!

Un sfat: acum este momentul să acționați.

Taur
Taur, nu mai alergați în cerc și nu mai primiți nimic în schimb, nu mai suportați asta, pentru că meritați mai mult. Astăzi este ziua în care puteți întoarce pagina și începe un nou capitol în viața personală. Astfel, astrele te sfătuiesc să te concentrezi asupra ta și să rămâi în continuare loial și sincer cu tine însuți. Amintiți-vă că, pentru ca ceva nou să intre în viața voastră, trebuie să faceți loc și să scăpați de ceea ce este vechi. Acționați!

Sfat cosmic: începe un nou capitol în viața ta personală.

Gemeni
Abia acum începi să înveți să te iubești pe tine însuți și realizezi în sfârșit – pentru a fi fericit și a fi în ton cu tine însuți, nu trebuie să le faci bine tuturor celor din jurul tău. Acum, cel mai important lucru pentru tine, Gemeni, este să ai grijă de tine, să te iubești și să te accepți așa cum ești. Gândește-te mai des la acest lucru, iar apoi credința în el nu va face decât să crească mai puternic în fiecare zi.

Sfat cosmic: deschide-te iubirii, ai grijă de tine și acceptă-te așa cum ești.

Rac
Rac, e timpul să te privești și să te admiri! Îmbrățișează-te, laudă-te, fă ceva bun și frumos pentru tine, ceva ce obișnuiai să faci pentru alții. Astrele te sfătuiesc să te concentrezi pe reînnoirea ta. Și nu uitați – ceea ce transmitem lumii exterioare este o reflectare a stării noastre interioare.

Sfat cosmic: admiră-te, fă ceva bun și frumos pentru tine.

Leo
Leu, ziua acceptării și a conștientizării a sosit. Poate că astăzi vă veți da seama ce trebuie transformat pentru ca lumina de la capătul tunelului să strălucească în sfârșit. Procesul de vindecare și de conștientizare rareori decurge fără probleme și pe un drum lin. Dar acceptați lucrurile așa cum sunt, fără să judecați sau să etichetați pe cineva. De asemenea, încercați să vă odihniți bine în paralel și să nu vă simțiți rupt și devastat.

Sfat cosmic: Aceasta este ziua acceptării și a conștientizării.

Fecioară

Fecioară, nu te mai gândi că ești neputincios în fața lumii din jurul tău și a evenimentelor care se întâmplă acum. Privește înapoi și amintește-ți cât de departe ai ajuns! De ce crezi acum că ești neputincios? Experiențele, căderile, eșecurile te-au învățat cândva să mergi mai departe și să depășești toate dificultățile. Așa că acum faceți o pauză, faceți un pas înapoi, adunați-vă forțele și atunci veți înțelege – există o forță cosmică în voi. Aceasta este ceea ce vă va readuce la viață!

Sfat cosmic: faceți un pas înapoi pentru a vă asigura – există o putere cosmică în interior.

Balanță

Balanță, este timpul să faci o analiză interioară, să apelezi la subconștientul tău, să asculți vocea rațiunii. Dacă vrei să-ți trăiești viața într-un anumit fel, renunță și scapă de ceea ce nu mai joacă niciun rol, nu te duce înainte. Credeți-mă, aveți putere, curaj și înțelepciune în voi. Aceste trei calități sunt cele care vă vor face să vă schimbați viața și să deveniți în cele din urmă mulțumiți de ea.

Sfatul cosmic: angajează-te în analiza interioară și ascultă vocea rațiunii.

Scorpion
Scorpion, un adevărat căutător se trezește astăzi în tine. Vei simți că vrei să înveți mai mult. Nu-ți refuza asta: îți dorești de mult timp să citești o carte? Haideți, citiți-o. Urmați un anumit curs? Nu ezitați să sunați și să vă înscrieți. Sunteți interesat de meditație? Petreceți ceva timp singur cu dumneavoastră. Astrele îți sugerează, de asemenea, să îți scrii o scrisoare de dragoste în care să explici de ce te iubești și ce calități admiri la tine.

Sfat cosmic: nu-ți ignora ideile și dorințele.

Săgetător
Săgetători, astăzi este posibil să simțiți că ați căzut într-o groapă din care nu mai puteți ieși. Dar acest lucru este normal. Asteriscurile vă sugerează să vă revizuiți experiențele din trecut. Dar nu este nevoie să ne grăbim să acționăm – schimbarea trebuie să fie treptată. Și nu uitați, greșelile nu sunt ceva rău, dimpotrivă, ele vă fac mai puternici.

Sfatul cosmic: nu te grăbi să acționezi, schimbarea trebuie să fie lină.

Capricorn
Sunteți literalmente programați să vă străduiți prin toate mijloacele să satisfaceți așteptările celor din jur, să încercați să vă încadrați în cadrul a ceva comun. Dar, făcând acest lucru, te simți nelalocul tău. Nu încercați să mulțumiți pe toată lumea, nu vă puneți etichete. Ești în continuă creștere și dezvoltare și nu este nimic rău în a părea prost, ignorant în legătură cu ceva. Permiteți-vă să fiți cine sunteți.

Sfat cosmic: nu te mai conforma așteptărilor celor din jur.

Vărsător

Vărsătorule, meriți cu adevărat viața la care visezi și la care aspiri. Astrele vă sfătuiesc să vă acordați și să faceți loc în inima voastră pentru voi. Știi despre ce este vorba, nu-i așa? Despre asta este vorba – să îți asumi un risc și să pui totul în joc.

Sfat cosmic: dorințele se îndeplinesc pe neașteptate, din senin.

Pești
Pești, ești demn de dragostea la care visezi. Dar merită să te deschizi și să faci loc pentru ceea ce este cu adevărat al tău înainte de a o face. Astrele sugerează că și ghizii tăi spirituali te ajută în mod activ să obții ceea ce îți dorești. În plus, astăzi este posibilă o scufundare și mai profundă în psihologie. Ascultă-ți intuiția, chiar dacă îți vine în minte ceva incredibil.

Sfat cosmic: permite-ți să iubești.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button