Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
JUSTITIE

Un bărbat din Cluj este dat în urmărire generală pentru că a violat o fată de 17 ani

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej, alături de cei ai Secției 5 Poliție Rurală Dej, încearcă să depisteze un bărbat, de 44 de ani, din comuna Cășeiu, cercetat pentru comiterea infracțiunii de viol asupra unei minore de 17 ani.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus, miercuri, reținerea lui pentru 24 de ore, însă potrivit presei locale, acesta ar fi plecat pur și simplu, expirându-i mandatul, iar cel de arestare preventivă a fost emis după dispariția lui MOLDOVAN PAUL ALIN .

„Fapta pentru care este cercetat a fost comisă la data de 1 februarie, într-un imobilul din comuna Cășeiu. După expirarea aceastei măsuri, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistrații Judecătoriei Dej. La acest moment, sunt derulate activități cu efective mărite, în vederea depistării bărbatului, semnalmente acestuia fiind date în consemn la nivelul județului”, transmite, joi seara, Poliția Cluj.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button