Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 4 februarie 2023. Balanță, ai încredere în magia care te înconjoară!

Astăzi, 4 februarie, Luna în creștere se află în Leu. Folosiți această zi pentru întreprinderi importante și pentru realizarea propriilor idei. Fiți suficient de îndrăzneț pentru a vă promova propunerile, ele vor avea cu siguranță ecou. Dar gândiți-vă cu atenție la toate opțiunile pentru rezultatul cazului și la consecințele acestuia, deoarece riscul de eșec nu este exclus. Astăzi este cea mai bună zi pentru a vă ocupa de sarcinile care s-au acumulat în timpul săptămânii, umpleți calendarul, verificați dacă nu ați omis ceva, faceți un plan, o estimare, dacă este necesar. Ziua este bună și pentru întărirea legăturilor și relațiilor de familie.

♈ Berbec
Alertă de spoiler: nimeni nu știe ce face cu adevărat! Imaginați-vă! Toată lumea are îndoieli, toată lumea se simte nesigură în anumite momente. Dar nu este un lucru rău. Dimpotrivă, este fascinant. Cu toții trecem prin asta zi de zi, și este cea mai frumoasă parte a călătoriei pe tărâmul pământesc. Așadar, aveți încredere în ideile și în inspirația care vine. Lasă-ți inima să te ghideze în direcția necunoscutului, chiar dacă pașii pe care ești destinat să îi faci nu au sens pentru tine în acest moment. Credeți-mă, în curând veți privi înapoi la acest moment ca la un punct de cotitură în viața dumneavoastră.

Sfat cosmic: fă primul pas, ai încredere în busola ta interioară.

♉ Taur.
Când vine vorba de a face față numeroaselor provocări ale vieții, Taur, nimeni nu îți oferă nicio îndrumare. Pe de altă parte, îți oferă libertatea de a alege, de a te juca, de a face greșeli și de a rezolva lucrurile pe parcurs. Așadar, dă-ți permisiunea de a porni în această nouă călătorie, știind că vei învăța multe despre tine și despre lumea din jurul tău în acest proces. Oh, și încă un lucru! Nu lăsați eșecurile din trecut să vă împiedice să credeți în imposibil. Aveți capacitatea de a muta munții din loc, iar acesta este cel mai incredibil talent natural al vostru!

Sfat cosmic: Este timpul pentru aventură – relaxează-te și distrează-te.

♊ Gemeni
Înțelegem cu toții acest lucru, dar uneori încercăm totuși să facem imposibilul – să fim altcineva. Ne ascundem emoțiile, ne asumăm sarcini imposibile, tragem pe umerii altcuiva o pătură de responsabilitate – uneori prea grea și sufocantă. Nu vă faceți griji, nu încercați să faceți ceea ce trebuie sau să faceți impresie cu prețul vieții. Fii sincer cu tine însuți, acum și în fiecare moment. Așa veți intra într-o perioadă de descoperire. Veți putea să apreciați darurile universului pe care le-ați primit de-a lungul anilor. Găsiți armonia în final!

Sfat cosmic: să fii tu însuți în fiecare moment al vieții este noul tău obiectiv.

♋ Rac
„Intuiție” este cuvântul tău cel mai magic acum și pentru tot restul acestei săptămâni, Rac. Fiți atenți la semne și la locul unde vă conduc. Ține cont și de aceste întâlniri întâmplătoare, orice mișcare poate schimba viața! Totul se adună! Totul se adună pentru tine în cel mai neașteptat și plăcut mod. Ceea ce ați sperat, ceea ce v-ați rugat, este foarte probabil să se întâmple. A ta nu va dispărea.

Sfat cosmic: așteaptă împlinirea dorințelor tale, o meriți.

♌ Leul
A fost o călătorie lungă și singuratică. O călătorie lungă și singuratică în care îți întâlnești umbrele și le cunoști îndeaproape. Dar ai reușit să treci peste toate încercările și să îți transformi rănile în înțelepciune. Universul este acum liniștitor, vrea să știți că ce este mai rău a trecut. Și este timpul să readucem puțină luminozitate și strălucire în viața de zi cu zi. În curând veți vedea curcubeul din spatele norilor! Este întotdeauna acolo, nu uitați.

Sfat cosmic: ce e mai rău a trecut, expiră și încearcă să uiți trecutul cât mai repede.

♍ Fecioară

Ciclurile de creație și ciclurile de distrugere au loc simultan. Furtuna dezrădăcinează copacii bătrâni și plantează semințe noi în pământ cu tandrețe și dragoste. Doar că, în spatele zgomotului vântului și a zidului de ploaie torențială, este uneori greu de văzut. Dar trebuie să acceptăm totul. Nu respingeți nimic. Ca întotdeauna, renunțați la rezistență. Renunță la tot ceea ce te împiedică să accepți noul. Credeți-mă, într-o zi veți privi înapoi la această perioadă cu recunoștință în inimă și mândrie în ochi.

Sfat cosmic: Respiră vântul schimbării fără teamă sau îndoială.

♎ Balanță.

Dacă universul ți-ar putea spune un singur lucru în acest moment, acesta ar fi: „Te descurci bine!”. Continuați să credeți în voi înșivă și să vă creați propria magie, așa cum vă îndeamnă inspirația. În același timp, nu uitați să aveți încredere în semne și în direcția în care acestea vă conduc. Puterile superioare au grijă de tine, ești îngrijit zi și noapte. Având în vedere energia miracolelor care vă înconjoară acum, orice este posibil. Nu uitați – totul este posibil acum!

Sfat cosmic: ai încredere în magia care te înconjoară!

♏ Scorpion.
Există multe modalități de a ieși dintr-o stare de haos. Există multe modalități de a te inspira, mai ales dacă simți un impuls creativ. Dar mai întâi, însă, ieșiți din pijamale, apoi din cameră și petreceți ceva timp la soare. Găsiți un parc din apropiere sau faceți o scurtă excursie în sălbăticie pentru a vă reconecta cu creația. Să ieșiți din cap și să intrați în corp prin mișcare (dans, sport, yoga) este, de asemenea, recomandat în acest moment. Odată ce vă aflați într-o stare de flux, o nouă inspirație va veni la dumneavoastră.

Sfat cosmic: intră într-o stare de curgere, nu te opune curgerii vieții tale.

♐ Săgetător
Nu trebuie să faceți totul singur! împărțiți sarcinile solicitante, în plan profesional sau personal, cu persoane în care aveți încredere și de care vă simțiți susținut. Este momentul să visăm la o lume nouă și să acționăm inspirat. Un timp în care să faci minuni în parteneriat cu Universul, știind că fiecare pas în direcția cea bună contează. Veți obține tot ceea ce vă doriți dacă vă extindeți setul de instrumente.

Sfat cosmic: comunicați cu oameni cu aceleași idei și binevoitori.

♑ Capricorn
Dragostea nu este întotdeauna confortabilă, Capricorni. Uneori, este nevoie să te acomodezi în moduri cu care nu ești obișnuit. Alteori necesită anumite sacrificii. Fiți atenți la modul în care partenerul dvs. trăiește alături de dvs. și lucrează pentru binele comun. Fiți atenți la acțiunile sale, nu la cuvintele sale. Priviți cu atenție și multe lucruri vor deveni clare. Consecvența este limbajul frumos al iubirii, iar tu meriți un bărbat care îți va fi alături umăr la umăr în orice furtună.

Sfat cosmic: constanța este limbajul frumos al iubirii. O meritați.

♒ Vărsător.

Școala pământeană poate fi dură, Vărsătorule. Dar în cele mai întunecate momente, uneori uiți că în spatele norilor se află un curcubeu. Amintiți-vă mai des acest lucru. Ocazional și doar pentru distracție. În loc să lăsați așa-zisele provocări să vă frângă, îmbrățișați spiritul jocului. Concentrează-te pe ceea ce poți face pentru a te simți bine în pielea ta astăzi. Nu uitați, meritați să experimentați bucuria sub orice formă. Dar trebuie să fie găsit pe cont propriu.

Sfat cosmic: bucuria e după colț, nu dispera, ai credință!

♊ Pești

Ce înseamnă stabilitatea pentru tine, Pești, și cum o poți găsi în tine? Astăzi astrele îți cer să renunți la nevoia de a te baza pe cârje externe. Nu mai așteptați ca cineva sau ceva să vă scoată dintr-o situație dificilă. Cu cât ești mai ancorat în ființa ta, cu atât îți va fi mai ușor să dobândești un sentiment de încredere în lumea ta. Apropo, acum este un moment foarte bun pentru a petrece timp în natură, pentru a vă gândi la armonie într-un mediu în care aceasta este cea mai bună întruchipare.

Sfat cosmic: caută pământ solid sub picioare, evită aventurile.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button