Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Luna în zodie: De ce afectează destinul unei persoane și cum să îl determini

Se crede că viața unei persoane este influențată în mod deosebit nu numai de poziția Soarelui la ora zilei și la momentul nașterii, ci și de poziția Lunii.

Conform astrologiei, se crede că destinul și personalitatea unei persoane sunt influențate de poziția Soarelui, care determină semnul zodiacal al celui născut. Cu toate acestea, poziția Lunii nu joacă un rol minor. Și dacă corpul ceresc nocturn trece prin cercul zodiacal în mai puțin de o lună, luna trece în semne diferite la fiecare două zile, iar în fiecare an, în același timp, poate fi în semne diferite. Prin urmare, afectează într-o mai mare măsură sfera emoțională a unei persoane. Deci, cum se determină cel de-al doilea semn al zodiacului?

Pentru a determina semnul lunar, o persoană trebuie să știe data și ora nașterii sale. În acest fel, el va putea înțelege unde se afla Luna în acel moment.

Luna în Berbec
Dacă ai avut Luna în Berbec la momentul nașterii, este posibil să fii mai degrabă iute la mânie, impulsiv, dar și rapid în retragere. Este posibil să beneficiați chiar și de descărcarea emoțiilor negative în exterior, de exemplu, prin sport, călătorii și sporturi extreme.

Luna în Taur
Lunii Taur le place să ducă o viață confortabilă. Ar trebui să fie înconjurat de lucruri frumoase și să aibă mereu bani în portofel. Pentru relaxare și recreere, aceste persoane preferă o casă confortabilă, unde pot face cusături, desen, poezie sau alte activități casnice.

Luna în Gemeni
Astfel de persoane tind să fie destul de nervoase și anxioase, dar își controlează emoțiile și știu să se stăpânească. Își iau energia în momentul comunicării, deși nu sunt siguri că au nevoie cu adevărat de contactul cu această persoană.

Luna în Rac
Luna Rac este literalmente debordantă de empatie, ceea ce îi solicită foarte mult. Dorința de a-i ajuta pe cei din jur trebuie totuși echilibrată cu odihnă liniștită, somn de calitate și mâncare bună.

Luna în Leu
Luna în Leu este o persoană narcisistă. Pentru a scăpa de stres, nu vor avea suficient de mult un cămin, mai importantă va fi o comunitate care să-i admire, să le aprobe acțiunile și să le recunoască autoritatea. Aceste persoane beneficiază de pe urma implicării în munca creativă.

Luna în Fecioară
Astfel de oameni sunt perfecționiști înnăscuți. Aceștia se străduiesc toată viața lor să obțină ordine și perfecțiune. Găsește armonia și liniștea sufletească, ei comunică cel mai bine cu animalele. Așa că, dacă încă nu ai un câine, o pisică, ia-ți unul cât mai curând.

Luna în Balanță
Persoanele cu Luna în Balanță sunt foarte binevoitoare, ușor de compromis. Pentru a scăpa de stres, astfel de reprezentanți ai cercului zodiacal trebuie să se întâlnească cu prietenii, să meargă împreună la teatru sau la expoziții.

Luna în Scorpion
Persoanele cu Luna în Scorpion sunt adevărați spioni. Ei sunt foarte pricepuți în a-și ascunde coarda inimii. Prin urmare, nu se pot relaxa decât prin efort: sporturi extreme, călătorii, drumeții în munți.

Luna în Săgetător
Astfel de oameni sunt foarte veseli, energici, căutând mereu mișcare în toate sferele vieții. Acest stil de viață este cel care îi ajută să se elibereze de stres.

Luna în Săgetător
Astfel de persoane sunt foarte vesele, energice și caută mereu mișcare în toate domeniile vieții. Acest stil de viață este cel care îi ajută să se elibereze de stres.

Luna în Capricorn
Persoanele cu Luna în Capricorn sunt adevărați dependenți de muncă. Prin urmare, aceștia doresc să elimine stresul și la locul de muncă. Pentru ei, cea mai bună luptă împotriva depresiei este de a face planuri noi, de a stabili obiective și de a depăși dificultățile asociate cu punerea lor în aplicare.

Luna în Vărsător
Luna în Vărsător le oferă oamenilor libertate. Sunt niște excentrici ambițioși. Uneori, astfel de oameni pot fi greu de înțeles, ei trăiesc petrecând, socializând, citind cărți bune, armonizându-și astfel condiția.

Luna în Pești
Persoanele cu Luna în Pești sunt personalități visătoare și romantice. Izolarea, meditația și plimbările în natură sunt importante pentru ei. Iar cei care se consideră creativi se cufundă în creativitate în perioadele de stres.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button