Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Bilanțul cutremurului a crescut la 4300 de morți în Turcia și Siria – Video

Salvatorii au lansat o căutare disperată a supraviețuitorilor prinși sub clădirile prăbușite în zone din Turcia și Siria, după ce două cutremure puternice și replicile lor au zguduit o mare parte din Orientul Mijlociu, provocând moartea a peste 4.300 de persoane și distrugând mii de case.

Civilii au căutat cu mâinile goale printre dărâmături pentru a ajunge la cei dragi care țipau de sub dărâmături, după ce un cutremur cu magnitudinea de 7,8 grade luni dimineața a fost urmat de o serie de replici și apoi de un alt cutremur cu magnitudinea de 7,5 grade după-amiază. Cutremurele au fost cel mai grav eveniment seismic din Turcia din ultimele decenii, zguduind o zonă din jurul orașului Gaziantep, unde locuiesc milioane de cetățeni turci, sirieni strămutați și refugiați.

„Sunt sute de clădiri prăbușite aici, nu este o exagerare, literalmente sute”, a declarat Hasan Durkal, un profesor universitar care locuiește în provincia Hatay din sud-vestul extrem al Turciei, în apropiere de Siria. El a spus că se teme pentru membrii familiilor blocate. „Mi-e teamă că i-am pierdut”, a spus el. „Nu putem face mare lucru”.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button