Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Kadîrov este bolnav și dependent de droguri, a luat pastile timp de 15 ani – VIDEO

În acest moment, toate procesele asociate cu șeful Ceceniei, Ramzan Kadîrov, încep să scape de sub control. Nu pentru că Kadîrov ar deveni mai puțin loial lui Putin, ci pentru că nu se descurcă în situația care apare în legătură cu războiul împotriva Ucrainei. Akhmed Zakayev, șeful Cabinetului de Miniștri al Republicii Cecene Ichkeria din străinătate, scrie FREEDOM.

„Așadar, propaganda oficială a Kremlinului nu coincide întotdeauna cu opiniile obscurantiste ale lui Kadîrov, care, în principiu, nu au nimic în comun cu patriotismul rusesc sau cecen. Acest om are o teamă animalică de un dezastru iminent. A încetat de mult să mai fie un fel de creatură logică expresivă și contrazice absolut întotdeauna ceea ce se întâmplă. Firește, nu există un răspuns fără echivoc la ceea ce se întâmplă astăzi, nici la Kremlin, nici în Cecenia. Kremlinul spune un lucru, iar Kadîrov spune lucruri diferite din când în când. Deci, în principiu, există o dorință de a-l înlocui cu altcineva”, a spus el.

Potrivit politicianului, Kadîrov este format în întregime din complexe, este un „ghem de inferioritate”.

„Întotdeauna îi lipsește să fie înălțat într-un fel sau altul. Sarcina inițială a lui Kadîrov a fost să ne distrugă tradițiile noastre naționale istorice, bine stabilite”, a adăugat Zakayev.

În plus, el susține că Kadyrov a devenit dependent de anumite droguri. Pentru a fi în mod constant activ, șeful Ceceniei trebuia să aibă o sănătate bună, pe care a întărit-o cu medicamente speciale.

„Conform informațiilor noastre, este bolnav, a devenit deja dependent de droguri, ia un fel de pastile de 15 ani. La începutul ascensiunii sale ca lider, ca lider, tot guvernul trebuia să fie în așteptare 24 de ore din 24, ca la orice oră – 3 dimineața, 2 dimineața, 4-5 dimineața această persoană să apară la locul de muncă sau să sune un ministru la telefon. Și dacă acel ministru nu era acolo într-o jumătate de oră sau o oră în fața lui, îl dădeau jos. Avea un astfel de program de lucru și se autointitula „terminator”, adică un manager economic care era de gardă 24 de ore pe zi. Dar totul a fost susținut de un fel de pastile de energie, care mai târziu se fac simțite. Iar astăzi a devenit absolut dependent de aceste pastile și de un fel de dependență de droguri. Fără ele nu se mai controlează. Și de aceea există presupunerea că este bolnav și în momentul de față se presupune că a fost trimis undeva pentru o vacanță, dar pentru tratament, pentru a se simți un pic mai bine”, a declarat Akhmed Zakayev.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button