Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Lucian Bode, la dezbaterea moțiunii depuse împotriva sa: „MAI este menţionat o singură dată, în schimb numele unui jurnalist şi al USR de 12 ori”

Ministrul de Interne, Lucian Bode a declarat luni, 6 februarie, că s-a prezentat în faţa colegilor deputaţi să explice semnatarilor „aşa-zisei moţiuni” care ar fi raţiunile în spatele „acestui atac politic” împotriva sa.

Bode susține că acțiunea n-ar fi conformă cu regulamentul Camerei Deputaților, care prevede ca o moţiune simplă să fie depusă de minimum de 50 de deputaţi pe chestiuni ce ţin de politică internă.

”Am răspuns astăzi unei solicitări regulamentare, democratice, a Camerei Deputaţilor şi m-am prezentat în faţa colegilor deputaţi să explic atât cât pot semnatarii aşa-zisei moţiuni să înţeleagă, care sunt raţiunile în spatele acestui atac politic, concertat, de câteva luni de zile, împotriva mea”, a spus Bode.

Bode susține că ar fi fost ținut din programul său din cauza acțiunii parlamentare, că ar fi trebuit să fie la o întâlnire cu politicieni din Republica Moldova cu privire la controalele comune de la frontieră.

”Eu o să le transmit semnatarilor în special a moţiunii punctul meu de vedere, pe fiecare argument pe care ei l-au găsit de cuviinţă acolo (…) Am constatat că această moţiune nu are nicio legătură cu Regulamentul Camerei, care prevede că o moţiune simplă să fie depusă de un minimum de 50 de deputaţi, pe chestiuni ce ţin de politică internă. Ministerul Afacerilor Interne este menţionat în această moţiune o singură dată, în schimb numele unui jurnalist şi al USR sunt menţionate de 12 ori”, mai afirmă Bode.

USR şi Forţa Dreptei au anunţat lunea trecută, în prima zi a sesiunii parlamentare, că depun moţiune simplă împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode.

Sursa Ziare.com

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button