Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Traficul pe DN57 rămâne închis până în a doua jumătate a lunii februarie

Până în a doua jumătate a lunii februarie, traficul pe DN 57, în zona Berzasca, limita jud. Caraș-Severin cu jud. Mehedinți, rămâne închis, din cauza instabilității versantului, anunță DRDP Timişoara.

Decizia a fost luată de o comisie de experți tehnici, formată din proiectant, beneficiar și consultant. Ca urmare a inspecției tehnice, s-a constatat că fenomenul de instabilitate a versantului este activ și nu sunt îndeplinite condițiile pentru desfășurarea în siguranță a traficului rutier, fiind exclusă posibilitatea deschiderii circulației rutiere.

Săptămâna viitoare, versantul va fi escaladat de alpiniști care vor verifica blocurile de stâncă și vor executa lucrări de ranguire. Vor continua astfel, imediat ce condițiile meteorologie vor permite, lucrările de curățare a materialului aflat în echilibru precar. În etapa următoare, se vor executa și operațiuni pentru derocarea blocurilor cu risc iminent de prăbușire sau puternic fisurate.

În zona afectată de căderile de roci de zilele trecute de pe DN 57, la km 65+200, este în curs o lucrare de stabilizare și consolidare a versanților, iar antreprenorul are obligația de a interveni, în regim de urgență, de fiecare dată când se constată o calamitate sau condiții fizice adverse, naturale sau artificiale.

Până la anunțarea unor noi măsuri, se va circula deviat pe ruta DN 6 Orșova – DN 6 – DN 57B – Oravița – DN 57 – Moldova Nouă.

sursa: Mediafax

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button