Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 9 februarie 2023. Berbec, nu mai încerca să controlezi totul în jurul tău

Astăzi, 9 februarie, Luna în descreștere se află în Fecioară. Este o zi bună pentru a pune punctele pe i și a trece peste i, pentru a vă stabili prioritățile vieții și pentru a vă planifica afacerile pentru săptămâna în curs.

Berbec
Berbec, stresul și anxietatea ta provin din faptul că nu te poți așeza la casa ta până când nu-ți realizezi planul. Realizarea faptului că totul trebuie făcut treptat vă va ajuta să scăpați de sentimentul fals de control și să vă găsiți liniștea exact acolo unde vă aflați.

Sfat cosmic: nu mai încerca să controlezi totul în jurul tău. Acceptă ceea ce viața are să-ți ofere.

Taur.
Permite-ți să aduci puțin haos în viața ta astăzi. În realitate, nu este atât de înfricoșător pe cât pare. Dimpotrivă, s-ar putea să ai parte de surprize plăcute, Taur. În timp, veți realiza că totul se întâmplă pentru voi, nu cu voi. Dacă de mult timp îți dorești să îți exprimi adevăratele sentimente față de cineva, acum este momentul să o faci!

Sfat cosmic: Schimbarea planurilor nu înseamnă că ziua ta merge prost. Nu o luați personal.

Gemeni
Înțelegeți de ce au avut loc anumite schimbări în viața dumneavoastră. Și ai dreptate, Gemeni: tot ceea ce se întâmplă este spre binele tău. Ia-ți un moment pentru a mulțumi vieții pentru tot ceea ce ți s-a oferit – te pregătește pentru o nouă etapă. În ajunul unor noi evenimente, este bine să luăm o pauză – să ne luăm timp de la problemele de rutină.

Sfat cosmic: Te așteaptă lucruri mari, așa că fă-ți provizii de energie – odihnește-te.

Rac
Poate fi dificil pentru un Rac să exprime fericirea în cuvinte, chiar și atunci când vrei să o împărtășești cu cei dragi. Fă-o într-un mod diferit – nu cu cuvinte, ci cu acțiuni! Nu vă ascundeți tandrețea, vorbiți despre ea, mărturisiți-vă dragostea. Astăzi este o zi bună pentru asta.

Sfat cosmic: Astăzi este o zi frumoasă pentru a dărui iubire și grijă celor dragi.

Leu
Toate schimbările din viața ta au fost necesare pentru propria ta dezvoltare. Viața ți-a schimbat cercul social și anumite lucruri care au stat în calea creșterii cu un motiv. Astăzi este o zi de bun augur pentru a avea încredere în lume și a accepta tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Sfat cosmic: ai încredere în destinul tău, ești pe drumul cel bun.

Fecioară

Aveți încredere în fluxul vieții. Nu vă zgârciți la modalitățile de a vă ajuta să vă autodepășiți. Fecioară, riscă, îndrăznește! Norocul este de partea ta! Astfel, astrele vă sfătuiesc să fiți atenți la lucrurile mărunte de astăzi.

Sfat cosmic: apelează la sprijinul celor dragi, ai nevoie de el acum.

Balanță

Faci progrese, Balanță. Mergi constant înainte și îți respecți promisiunile pe care ți le-ai făcut la începutul acestui an. Da, a trebuit să faceți unele sacrificii pe parcurs, dar merită. Nu uitați să vă odihniți, deoarece aveți nevoie de energie pentru a vă atinge obiectivul.

Sfat cosmic: Te îndrepți în direcția cea bună, dar nu grăbi lucrurile – ia-o pas cu pas.

Scorpion
Mai devreme sau mai târziu, toate secretele sunt dezvăluite. Scorpion, astăzi vei avea parte de o mărturisire sinceră. Și nu doar cu cei dragi, ci și cu tine însuți. Aveți încredere în busola voastră interioară și în direcția în care vă conduce. Este, de asemenea, o zi bună pentru a începe să înveți ceva nou.

Sfat cosmic: fii sincer cu cei din jur și cu tine însuți.

Săgetător
Astăzi este o zi bună pentru a renunța la obiceiurile proaste. Vedetele vă sugerează să începeți cu alimentația: ceea ce consumați vă afectează atât sănătatea mentală, cât și cea fizică. Săgetătorilor, practicați alimentația intuitivă.

Sfat cosmic: fă-ți timp pentru sănătatea ta.

Capricorn
Luna în scădere în Fecioară este un moment în care Capricornii trebuie să reflecteze la ceea ce îi înconjoară. Luați în considerare cine are o influență negativă asupra voastră? Astrele vă sfătuiesc să vă limitați comunicarea cu ei. Nu vă grăbiți să trageți concluzii pripite, dar nici nu trageți de timp prea îndelungat.

Sfat cosmic: rămâi singur cu gândurile tale.

Vărsător

Vărsători, încercarea de a sta pe două scaune nu este cea mai bună idee. Este timpul să facem o alegere dificilă, dar lipsită de ambiguitate, în favoarea uneia dintre ele. Iar acest lucru se aplică atât la muncă, cât și la treburile inimii.

Sfat cosmic: nu încercați să faceți totul deodată, calculați-vă energia și timpul.

Pești

Dacă simți că te forțezi să lucrezi prin efort, atunci fă-ți o favoare – alege-te pe tine însuți de data aceasta. În acest moment, ar trebui să acordați prioritate sănătății dumneavoastră: atât fizice, cât și mentale.

Sfat cosmic: nu te lăsa prins în lucruri, ia-ți timp – odihnește-te.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button