Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Un autobuz a intrat din plin într-o grădiniță. Doi copii au murit și 6 răniți – VIDEO

Un autobuz municipal a intrat miercuri într-un centru de îngrijire de zi la nord de Montreal, omorând doi copii și rănind șase, au anunțat autoritățile. Șoferul a fost arestat și acuzat de crimă de gradul întâi.

O vecină care a alergat la centrul din Laval, Quebec, a declarat că a văzut copii țipând și plângând și a văzut o mamă prăbușindu-se. Alți părinți panicați au fost redirecționați către o școală primară din apropiere, în timp ce poliția și vehiculele de urgență au împânzit zona.

Imediat după ce autobuzul a intrat în clădire, șoferul a coborât din autobuz, și-a smuls hainele și a început să țipe, a declarat un alt vecin.

„Pur și simplu țipa; nu-i ieșeau cuvinte din gură”, a spus Hamdi Benchaabane. Șoferul, a spus el, „era într-o altă lume”.

Pierre Ny St-Amand, în vârstă de 51 de ani, se confruntă cu nouă acuzații, printre care crimă de gradul întâi, tentativă de crimă, agresiune agravată și agresiune cauzatoare de vătămare corporală. El a apărut în instanță prin intermediul unei înregistrări video miercuri târziu dintr-o cameră de spital și va rămâne în detenție.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button