Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Act de onoare! Un angajat și-a dat demisia, pentru că nu muncea nimic la birou

Ciprian Tișea, un consilier de la cabinetul vicepreședintelui Consiliului Județean Satu Mare, Oliviu Buzgău, și-a dat demisia în semn de protest fiindcă NU avea nimic de muncă. În toată perioada în care a fost angajat, aprooximativ 5 luni, nu a făcut absolut nimic. Și a fost plătit cu 6.500 de lei/lunar!

Potrivit surselor PresaSM, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a fost angajat în data de 19.08.2022 la Consiliul Judeţean Satu Mare în funcția de consilier al vicepreședintelui Consiliului Județean Satu Mare, Oliviu Buzgău.

Acesta s-a confesat că timp de CINCI luni nu i s-a solicitat să presteze NICIO muncă, activitatea constând în simpla prezență la locul de muncă. Mai mult, acesta le-a spus apropiaților că în fiecare zi îi cerea vicepreședintelui de lucru, dar nu ar fi avut ce să îi ofere. Motivul demisiei: un act de onoare, să nu primească mii de lei lunar fără să facă absolut nimic.

Mai mult, conform sursei citate, în incinta unor birouri din Consiliul Județean era un veritabil ”dolce far niente”, în care doar se râdea, fără să se muncească: ”în antecamera vicepreședinților Consiliului Județean, caracterizată de râsete, țipete, atmosferă de clacă, stand-up comedy. Inclusiv domnul vicepreședinte Oliviu Buzgău le-a atras atenția doamnelor din birou de nenumărate ori asupra acestui aspect. Eu nu am participat la astfel de comportamente și nici nu doresc să ajung să fiu asociat cu o astfel de conduită într-o instituție publică”.

De asemenea, potrivit documentului, se fuma fără nicio problemă în spațiile închise: ”Am atras atenția de nenumărate ori colegilor de la cabinet să nu se fumeze în biroul consilierilor, însă mi-am atras doar reproșuri și intrigile acestora, fără a-mi respecta solicitarea și implicit legea care intezice acest lucru”.

După toate aceste situații incredibile pentru cea mai importantă instituție din județul Satu Mare, Ciprian Tișea și-a dat demisia: ”Așa cum am arătat mai sus, demisia mea este în primul rând un act de onoare, considerând că toți cei care constată nereguli în administrația publică locală au obligația să le sesizeze, fiind inadmisibil să fie plătiți oameni din bugetul public fără a presta muncă, ci numai pentru prezența fizică. (…) Este inadmisibil ca un consilier să fie plătit cu un salariu net de 6.500 lei, fără să se solicite ca acesta să presteze munca în conformitate cu fișa postului”.

Ciprian Tișea mai subliniază că nici cei doi vicepreședinți PSD din cadrul Consiliului Județean Satu Mare nu ar avea atribuții, cităm: ”În data de 4 ianuarie 2023 am fost convocați la ședință de cei doi vicepreședinți, ocazie cu care în prezența celorlalți colegi, cei doi vicepreședinți au recunoscut că nu au ce să ne dea de lucru întrucât nici ei nu au primit atribuții”, scrie presasm.co

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button