Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 10 februarie 2023. Berbec, răspunsurile la întrebările tale sunt în tine

Astăzi, 10 februarie, Luna în descreștere se află în Balanță. Ziua se anunță a fi una cu măsură. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu ar trebui să vă depășiți astăzi. Astrele îți recomandă să fii mai activ în interacțiunile cu cei din jur, să îți faci prieteni și să te distrezi.

Berbec.
Ești sincer cu tine însuți, Berbec? Astăzi este o zi de bun augur pentru a intra în contact cu subconștientul tău – răspunsurile la întrebările tale se află la suprafață. Curățați-vă împrejurimile – ați putea începe prin a vă curăța casa. Apoi discutați despre preocupările dumneavoastră cu persoanele la care țineți. Îi puteți invita să vă viziteze sau să iasă în oraș. Aceste lucruri vă vor ajuta să vă cunoașteți mai bine.

Sfat cosmic: Răspunsurile la întrebările tale sunt în tine. Ascultați-i.

Taur
Vă puteți permite să coborâți ștacheta responsabilității astăzi. Slăbiți ritmul obișnuit, delegați unele responsabilități sau cereți ajutor. În general, încercați să vă relaxați și să vă lăsați dus de val. Nu-ți irosi energia, Taur. Veți avea nevoie de ea la momentul potrivit. Vei simți când va veni.

Sfat cosmic: păstrează-ți energia, vei avea nevoie de ea.

Gemeni.
Acceptarea sfaturilor este sănătoasă. Dar dacă oricum nu intenționați să o urmați, atunci de ce să vă pierdeți timpul? Tu singur îți faci propriul destin, Gemeni. Și toată responsabilitatea pentru acest lucru vă revine doar dumneavoastră. Deci, luați decizii bazate exclusiv pe idealurile dumneavoastră. Astrele indică faptul că vă așteaptă o perioadă de prosperitate. Și ar putea începe astăzi – este o zi bună pentru a face acel prim pas pe care nu ați reușit să îl decideți de mult timp.

Sfat cosmic: nu vă fie teamă să fiți îndrăzneți pe drumul spre visele voastre.

Rac
Decizia de a transforma o prietenie într-o relație romantică este rareori ușoară. Partea bună este că îl cunoașteți foarte bine pe celălalt. Pe de altă parte, sunt multe de învățat. Și s-ar putea ca nu toate să fie pe placul dumneavoastră. Și nu mai există cale de întoarcere. Este ca o dilemă, doar că atât timp cât încerci să o rezolvi. Fă-ți o favoare astăzi și bucură-te de acest moment. Lasă universul să facă cel mai bun lucru pentru tine.

Sfat cosmic: nu-ți mai face griji pentru orice și bucură-te de moment.

Leu
Un rebel este întotdeauna văzut ca o persoană care merge împotriva curentului. Astăzi, vedetele vă oferă o definiție alternativă – cineva care merge în ritmul propriei tobe. Astăzi, universul vă dă undă verde pentru a merge spre cea mai strălucitoare, îndrăzneață și eliberată versiune a voastră. Încetând să vă temeți de unicitatea voastră, veți deveni un magnet pentru oportunități la care înainte doar visați.

Sfat cosmic: fă doar ceea ce vrei tu astăzi, nu ceea ce vor alții.

Fecioară

Simțiți că există mai mult decât atât în această relație. Și, de fapt, o știi de mult timp. Așa că permite-ți să fii mai vulnerabil, Fecioară. Spuneți ce simțiți; ce vă doriți de la această relație; ce semne de iubire vă sunt cele mai plăcute. În curând vei avea parte de binecuvântările lui Cupidon din belșug! Dacă sunteți deja într-o relație, acordați-le prioritate și bucurați-vă de această intimitate.

Sfat cosmic: Cupidon îți trimite binecuvântările sale.

Balanță

Nu vă împovărați frumoasa relație cu așteptări excesive. Acest lucru va duce doar la dezamăgire. Este mai bine să te contopești cu ritmul și să te deschizi la toate experiențele vieții. Mai ai încă atât de multe de încercat, Balanță! Cu cât te deschizi mai mult, cu atât mai multe minuni vor deveni rutina ta zilnică. Spuneți „da” unor oameni, locuri și experiențe noi și nu vă temeți să ieșiți din rutina voastră plictisitoare.

Sfat cosmic: Spuneți „da” unor oameni, locuri și experiențe noi.

Scorpion
Există multe moduri de a spune „te iubesc”, Scorpionilor. Există multe modalități de a le spune celor la care țineți cât de mult țineți la ei. Astăzi, astrele vă încurajează să fiți generoși atât cu cuvintele, cât și cu gesturile. Și spuneți-le și faceți-le nu numai pentru jumătatea voastră, ci și pentru prietenii voștri. Cupidon îți trimite binecuvântări din belșug în această lună.

Sfat cosmic: fii generos cu darurile astăzi.

Săgetător
Astăzi nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la „cine”, „ce” și „de ce”. Provocarea ta este pur și simplu să îmbrățișezi spiritul jocului și să spui da oricărei experiențe încântătoare a vieții. Având în vedere harul lui Cupidon, dragostea și devotamentul vor fi o temă importantă pentru tine în următoarele săptămâni. Mai mult, unii dintre voi s-ar putea gândi să se mute cu iubitele lor sau să le facă cunoștință cu familia voastră.

Sfat cosmic: Inima ta știe răspunsul corect, doar ascultă.

Doar trei semne vor fi norocoase: horoscopul financiar pentru luna februarie 2023

Capricorn
Uneori ne mulțumim cu mai puțin pentru că nu credem că merităm mai mult. Sau pentru că suntem convinși că universul nu joacă în echipa noastră. Alertă de spoiler pentru Capricorni: ceva mai mare și mai bun este la orizont. Întrebarea este: ești pregătit să renunți la ceea ce nu-ți mai permite să evoluezi? Astăzi s-ar putea să descoperiți că ușile care au fost întotdeauna închise sunt larg deschise.

Sfatul cosmic: ai încredere că universul joacă de partea ta.

Vărsător.

Simțiți că ați avut prea multe lecții nu prea plăcute de învățat în ultima lună. Partea bună este că toate acestea vă vor face bine. Circumstanțele în care vă aflați au fost un catalizator pentru creștere. În curând veți putea înlocui o poveste veche cu una nouă. Și va fi mult mai bună decât cea veche. Astrele vă reamintesc, Vărsătorilor, că unele structuri trebuie lăsate să se destrame. Da, va duce la dezastru. Dar veți putea privi totul dintr-o nouă perspectivă.

Sfat cosmic: toate lecțiile amare îți vor face bine.

Pești

Pești, dacă nu reușești să îți găsești de mult timp partenerul ideal, acest sfat este perfect pentru tine. Scrieți pe o hârtie cinci dintre cele mai importante calități ale persoanei iubite și oferiți această sugestie Universului. Nu uitați că, pentru a invoca energia miracolelor, trebuie să credeți că există forțe misterioase. De asemenea, astăzi astrele îți cer să te închini aspectelor senzuale și spirituale ale personalității tale și să încetezi să te mai torturezi cu vinovăția. Ar trebui să te iubești pe tine însuți mai degrabă decât să-ți reproșezi la nesfârșit ceea ce se face și ceea ce nu se face.

Sfat cosmic: creează-ți propriul miracol.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button