Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 13 februarie 2023. Vărsător, dacă ești îndrăgostit, fă un efort!

Astăzi, 13 februarie, Luna în descreștere în Scorpion forțează la propriu zodiacul să se concentreze asupra sa și a dorințelor sale. Relațiile superficiale nu sunt atât de satisfăcătoare; îți dorești ceva permanent. Este un moment favorabil pentru finalizarea afacerilor începute anterior și pentru analiza muncii depuse. În această zi se recomandă să se renunțe la datorii și să se ierte insultele. Este bine să scăpăm de lucrurile inutile și să facem curățenie generală acasă. Cineva ar putea să pornească într-o călătorie.

Berbec.
Berbec, este timpul să lași deoparte toate îndoielile, temerile și grijile și să mergi înainte. Chiar dacă nu înțelegeți încă ce vă așteaptă. Încearcă oricum! Asumă-ți riscul. Acceptați regulile jocului pe care vi le dictează viața. Credeți-mă, doar ce e mai bun ne așteaptă!

Sfat cosmic: Acționează, asumă-ți riscuri.

Taur
Taur, astăzi este ziua cea mai potrivită pentru a o petrece alături de familie, de cei dragi, de rude. S-ar putea să trebuiască să închizi ochii la unele dintre trăsăturile lor de caracter, dar dragostea este mai importantă până la urmă! Fiți deschis, sociabil și prietenos.

Sfat cosmic: Apropie-te de familia ta.

Gemeni
Dacă ați așteptat momentul potrivit pentru a face tot ceea ce vă doriți sau aveți nevoie să faceți, acesta a sosit! Astăzi puteți vedea că Universul face totul pentru voi. Așadar, fiți recunoscători și apreciați. Și nu uitați, ce e mai bun urmează să vină!

Sfat cosmic: este acea perioadă de schimbare.

Rac
Rac, astăzi este momentul iubirii pentru voi. Dar, din păcate, nu este întotdeauna posibil să vă împărtășiți sentimentele și emoțiile cu o persoană în persoană. Dar nimeni nu a anulat mesajele vocale calde. În plus, și relațiile platonice merită atenția, grija și dragostea ta.

Sfat cosmic: Nu fiți timizi în privința sentimentelor voastre.

Leu
Leu, astăzi trăiești din chemarea inimii tale, ghidat de sentimente și emoții. În acest fel, nu așteptați nimic în schimb de la cei din jur. Este foarte posibil ca un sentiment de dezamăgire să te cuprindă, spunând că toți ceilalți sunt prea slabi în fața ta. Dar asta nu e vina ta! Privește din alt unghi și înțelege că tu ești pe primul loc!

Sfat cosmic: pune-te pe primul loc.

Fecioară.

Fecioară, trecutul te ajunge din când în când din nou din urmă. Dar acest lucru nu este un lucru rău! Dimpotrivă, acesta este momentul în care Universul îți oferă o șansă de a rezolva și de a te ocupa de o durere mai veche. Aveți toate șansele să reaprindeți lumina interioară. Nu vă fie teamă să lucrați cu sentimentele interioare.

Sfat cosmic: lucrează la răni din trecut.

Balanță

Balanță, atunci când te îndrăgostești și lași pe cineva să intre în viața ta, te dăruiești complet. Dragostea, grija, atenția. Și crezi că așa ar trebui să se comporte și partenerul tău. Dar nu toată lumea este atât de sinceră și respectuoasă. Trebuie doar să accepți acest lucru și să începi să investești în cei care te vor aprecia.

Sfat cosmic: investește în cei care te vor aprecia.

Scorpion
Scorpionii sunt, fără îndoială, buni în a ținti spre niște obiective globale. Dar, pentru a le atinge, trebuie să depășești câteva mici. Stelele vă sfătuiesc să vă împărțiți întregul drum către obiectivul principal în pași mici. Și executați-le în fiecare zi. Și atunci succesul va veni mult mai devreme.

Un sfat cosmic: Faceți multe lucruri mici pentru a vă atinge obiectivele globale.

Săgetătorii.
Săgetătorule, ți-ai cheltuit prea multă energie în ultima vreme, așa că odihnește-te astăzi și petrece ziua făcând ceva bun pentru tine. Faceți yoga, mergeți la un antrenament, luați o carte. Nu uita, ai un favorit!

Sfat cosmic: Este timpul pentru o pauză.

Doar trei semne vor fi norocoase: horoscopul financiar pentru luna februarie 2023

Capricorn
Capricorni, nu vă mai certați cu nimeni pentru a rezolva situația. Aruncați armele pe jos și porniți farmecul. Încearcă să depui mult efort pentru a te face auzit și înțeles. Iar pentru asta trebuie să îți depășești puțin principiile și să ieși din zona de confort.

Sfat cosmic: Folosește-ți farmecul pentru a face față situației.

Vărsător

Vărsători, dragostea nu înseamnă întotdeauna dorință și sentiment de singurătate. Dacă simți că acesta este cu adevărat bărbatul tău și că există un viitor cu el, depune mai mult efort. Lasă-ți partenerul de viață să știe că ești interesată de el. Acestea fiind spuse, dacă v-ați îndepărtat, să știți că nu totul este pierdut. Aveți o șansă de a face lucrurile să meargă. Dar stelele încă te sfătuiesc să nu încerci să recuperezi ceva și să lași lucrurile așa cum au fost înainte.

Sfat cosmic: dacă ești îndrăgostit, fă un efort.

Pești

Pești, ceea ce este mai important pentru tine astăzi nu este ceea ce primești, ci modul în care poți fi de folos celor din jur. Gândește-te la modul exact în care îți poți dovedi cel mai bine valoarea și îi poți ajuta pe ceilalți. În același timp, nu uitați că finanțele nu trebuie să aibă de suferit.

Sfat cosmic: Astăzi este mai important să fii util celor din jur.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button