Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Agonia se agravează: Noile amenințări ale lui Kadîrov de a ajunge în Polonia

Șeful Republicii Cecenă, Ramzan Kadîrov, a visat din nou să pună stăpânire pe orașele ucrainene, în special pe Odesa, Harkov și Kiev. După aceea, intenționează să ajungă până în Polonia. Acesta este genul de mulțumire a lui Kadîrov, la fel ca și cea a lui Putin, care continuă să spună că „totul merge conform planului. Akhmed Zakayev, președintele Cabinetului de Miniștri al Republicii Cecene Ichkeria din străinătate.

„Este în agonie. Kadyrov trăiește de mult timp într-o lume a lui. Ba chiar mai mult, propriile declarații și declarații îl fac să creadă el însuși acest lucru. Ei înțeleg ce se întâmplă, dar populația din Cecenia nu crede un cuvânt din ceea ce spune și nu acordă nicio atenție la ceea ce spune. Cred că este probabil doar un mod de mulțumire al lui Kadîrov, la fel ca Putin, care continuă să spună că „totul merge conform planului. Nu au nimic nou de spus telespectatorilor, ascultătorilor sau susținătorilor lor”, a spus invitatul.

Zakayev a mai spus că „Kadîrovii” se află în structurile forțelor armate ruse, în domeniul politic rusesc și acționează ca o unitate.

„Sunt undeva în spatele adâncului, sau în planul doi sau trei, ca trupe de barieră. Unii spun că sunt ca trupe de barieră, alții spun că sunt ca o rezervă, care în orice moment poate fi aruncată în prima linie. Adică, rolul lor în acest război nu poate fi separat de masele generale care sunt acum implicate în acest război criminal”, a adăugat el.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button