Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Cutremure în Turcia şi Siria: Două persoane salvate după aproape 198 de ore de la seism

Un tânăr de 17 ani numit Muhammet şi un bărbat neidentificat au fost salvaţi în viaţă de sub dărâmăturile unui bloc de apartamente din provincia Kahramanmaras din Turcia, marţi, după aproape 198 de ore de la cutremurul devastator de săptămâna trecută, a relatat postul de televiziune CNN Turk, transmite Reuters.

Imaginile difuzate prezentau salvatori care transportau cele două persoane salvate, legate pe tărgi, către ambulanţele aflate în aşteptare.

Echipele de intervenţie au lucrat toată noaptea pentru a-i salva pe cei care se agaţă de viaţă sub dărâmături, la opt zile după seismul de 7,8 grade de la 6 februarie, cel mai devastator produs în Turcia în istoria modernă, însă speranţele de a găsi şi alţi supravieţuitorii scad.

Cel puţin opt persoane au fost salvate luni. Bilanţul seriei de cutremure a ajuns la 33.643 de decese în Turcia şi la peste 5.700 în ţara vecină

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button