Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Următoarele șase luni vor fi critice în războiul Rusiei împotriva Ucrainei. Director CIA

Directorul CIA, William Burns, a declarat că următoarele șase luni vor fi critice în războiul din Ucraina, președintele rus Vladimir Putin mizând pe faptul că scăderea interesului occidental și „oboseala politică” ar putea oferi armatei sale o nouă șansă de a câștiga pe câmpul de luptă, relatează CBS News.

„Cred că Putin mizează acum pe faptul că poate face ca timpul să lucreze pentru el. Credem că se va decide pe câmpul de luptă în următoarele șase luni”, a declarat Burns.

„Pentru a submina orgoliul lui Putin, pentru a arăta clar că nu numai că nu va putea să avanseze în Ucraina, dar în fiecare lună riscă să piardă tot mai mult din teritoriul pe care l-a luat ilegal din Ucraina. Așa că următoarea perioadă, cred, va fi absolut decisivă”, a continuat el.

Diplomatul de carieră și fostul ambasador în Rusia a declarat că rapoartele serviciilor de informații occidentale sugerează că Moscova nu este interesată de negocierile de pace, în ciuda rapoartelor periodice care afirmă contrariul.

„Nu credem că Putin este serios în ceea ce privește negocierile, în ciuda tuturor lucrurilor pe care le auzi uneori despre asta”, a spus Burns.

Reamintim că Casa Albă și CIA au dezmințit informațiile difuzate de o publicație elvețiană potrivit cărora șeful serviciilor de informații William Burns ar fi aflat în ianuarie că Kievul și Moscova ar fi gata să discute despre „pace în schimbul teritoriului”, precum și refuzul de a debloca decizia aliaților privind tancurile.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button