Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
LIFESTYLE

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2023. Cele mai frumoase mesaje și urări romantice

Mulțumită ție, știu ce este dragostea adevărată. Vă mulțumesc pentru asta! Vă rugăm să acceptați acest buchet și un simplu dar sincer La mulți ani de Valentine’s Day!

În fiecare an, diferiți oameni de pe pământ sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților. Și vreau să te felicit în fiecare an de această sărbătoare pentru că sunt îndrăgostită de tine tot timpul! Felicitări!

Te felicit pe tine și pe mine astăzi, pentru că Valentine’s Day este sărbătoarea noastră. Îți amintești cum ne-am cunoscut? Îți amintești primul nostru sărut? Aceste momente sunt cele mai prețioase pentru mine. Te iubesc!

La mulți ani de Valentine’s Day, sufletul meu. Sentimentele mele pentru tine sunt la fel de gingașe ca aceste petale, la fel de strălucitoare ca culorile acestor muguri și la fel de puternice ca aceste tulpini flexibile pe care vântul nu le poate rupe.

Iubirea mea, la mulți ani de Valentine’s Day! Ce fericire este să te iubesc și să fiu iubit de tine! Să ne petrecem această zi unul în brațele celuilalt?

Este Ziua Îndrăgostiților Vreau să te felicit, dar cum pot să-mi exprim în cuvinte toate sentimentele pentru tine? Lăsați aceste flori să vă vorbească despre tandrețea și pasiunea mea. Te iubesc, să știi.

Aceste flori sunt norocoase să fie ținute de niște mâini atât de frumoase. Și sunt norocoasă că mă iubești. Și eu te iubesc, inima mea. La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!

Când picăturile de ploaie au căzut pe aceste petale, aceste flori nu știau încă că le așteaptă cea mai bună soartă – să vă bucure ochii. Ochii tăi frumoși și radianți pe care îi ador. La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților, ochișorii mei!

Draga mea, îți mulțumesc că m-ai primit! Pentru tandrețea și pasiunea ta, pentru voioșia și seninătatea ta, pentru responsabilitatea și frivolitatea ta. La mulți ani de Valentine’s Day!

Iubitule, cum pot să-ți mulțumesc pentru toate aceste clipe luminoase pe care le trăiesc alături de tine? Cuvintele sunt neputincioase aici, așa că vă dăruiesc aceste flori luminoase și vă doresc o zi a îndrăgostiților fericită! Sunt mereu îndrăgostită de tine!

Uită-te la aceste flori, dragă. Vedeți cât de frumoase sunt? Ele sunt ca dragostea mea pentru tine, care mă ghidează în viață. În această zi de Valentine’s Day te felicit și vreau să te întreb: spune-mi, cum arată dragostea ta pentru mine?

Draga mea, astăzi este o mare sărbătoare – Ziua Iubirii! Să ne păstrăm dragostea pentru totdeauna – la fel de fragilă, frumoasă și delicată ca aceste flori! Felicitări!

În cea mai romantică zi a anului, vreau să mărturisesc: mi-e dor de tine. Dimineața, când fugim la treburile noastre, la 5 minute după ce ne despărțim, deja mi-e dor de tine. Noaptea visez să mă trezesc cât mai curând posibil pentru a te revedea. Îți poți imagina ce mi se întâmplă la serviciu? Sunt îndrăgostită și sunt fericită. Happy Valentine’s Day

Soarele, să fii îndrăgostit de tine, să te bucuri de razele tale, asta e fericirea! Te iubesc și te voi iubi mereu. La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților!

Iubirea mea, la mulți ani de Ziua Îndrăgostiților și vă prezint acest umil buchet! Știi, la un moment dat, această sărbătoare mă făcea să fiu doar furioasă și geloasă. Dar acum… acum lasă-i să mă invidieze, pentru că eu sunt îndrăgostită de cea mai bună dintre cele mai bune, tu! Iar această zi a devenit sărbătoarea mea.

Te iubesc! Te voi iubi mereu cu dragoste pură, sinceră și pasională. La mulți ani de Ziua Îndrăgostiților, dragă! Vă mulțumesc că ați fost acolo.

Dragă, când te-am întâlnit, lumea era un pic mai frumoasă. De atunci sunt îndrăgostită de tine și nu m-am simțit niciodată mai bine! Astăzi te felicit cu ocazia Zilei Îndrăgostiților și îți dăruiesc aceste flori ca semn al dragostei mele pentru tine.

Iubirea mea, tu mă faci o persoană mai bună și te iubesc pentru asta! Te iubesc și pentru frumusețea, bunătatea, inteligența și puterea ta de femeie. La mulți ani de Valentine’s Day pentru tine, draga mea!
Draga mea, aceste flori sunt pentru tine, în cinstea Zilei Îndrăgostiților! E bine că suntem împreună. Să fim mereu îndrăgostiți unul de celălalt?

De Ziua Îndrăgostiților, vreau să vă felicit și să vă dăruiesc aceste flori care simbolizează sentimentele noastre, atât de diferite: luminoase și calme, fragile și puternice, mici și mari. Mulțumesc pentru dragostea ta, dragă!

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button