Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
RĂZBOI

Putin și Kadîrov nu vor să-i folosească drept carne de tun – unde sunt „Kadîrovii” VIDEO

Luptătorii liderului cecen Ramzan Kadîrov se află în a treia sau a patra linie de apărare și nu sunt implicați direct în luptele împotriva armatei ucrainene. Akhmed Zakayev, șeful Cabinetului de Miniștri al Republicii Cecene Ichkeria din străinătate, a declarat acest lucru astăzi, în cadrul emisiunii postului de televiziune FREEDOM.

„Potrivit informațiilor mele, aceștia se află în regiunile Donețk și Luhansk, dar nu sunt pe linia frontului. Vin dintr-o conversație cu acei prizonieri de război, cum au fost luați prizonieri de război și ce s-a întâmplat. Unii dintre cei pe care i-au trimis ca carne de tun sunt aruncați în prima linie și uitați acolo. Iar unitățile pe care le vedem atât în TikTok, cât și în canalele YouTube ale demonstrației lor de astăzi sunt în al treilea sau al patrulea plan. Este în teritoriile ocupate, în acele locuri”, a spus el.

Potrivit politicianului, nu există „kadyrovieni” pe front.

„Pentru că atât Putin, cât și Kadîrov protejează aceste forțe. Nu vor să le folosească drept carne de tun. Le păzesc și le păstrează pentru posibilele proteste și procese interne care vor începe în Rusia și în Cecenia însăși. Cred că de aceea îi protejează”, a adăugat Zakayev.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button