Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 15 februarie 2023. Rac, nu vă fie teamă să vă asumați riscuri

Astăzi, 15 februarie, Luna în descreștere în Săgetător este ultima perioadă a ciclului lunar, făcând bilanțul și pregătindu-se pentru noua lună lunară. Cei mai mulți oameni din cercul zodiacal sunt acum atrași într-o căutare – pentru ei înșiși, pentru sensul vieții, pentru un scop mai înalt. Un sentiment de încredere și confort va apărea dacă cineva găsește acest scop, această misiune, această filozofie care dă sens existenței. Luna în Săgetător conferă, de asemenea, optimism și capacitatea de a privi înainte cu speranță, în ciuda oricăror dificultăți.

Berbec
Berbec, astăzi este o zi de reflecție. Astrele te sfătuiesc să te oprești, să privești în jur și să te gândești la drumul tău și la planurile tale de viitor. Deconectați-vă de toate afacerile și acordați-vă analizei. Nu doar alergarea și viteza te duc acolo unde vrei să ajungi, ci și atitudinea corectă și un plan bun. Credeți-mă, astăzi veți găsi soluția potrivită. Se va întâmpla pe neașteptate, dar cu ușurință.

Sfat cosmic: oprește-te și reflectează asupra a ceea ce ai făcut.

Taur
Taur, astăzi îți vei da seama – toate greșelile pe care le-ai făcut sunt experiențe care te vor ajuta să obții succesul în viitor. Tot ceea ce se întâmplă este pentru un bine mai mare. În plus, prin reflecție și reflecție veți putea înțelege adevărata cauză a ceea ce s-a întâmplat. Astrele vă sfătuiesc să vă transformați cunoștințele în înțelepciune și să faceți un pas spre schimbare. Stelele te îndeamnă să faci asta! Ei sunt încrezători – sunteți absolut pregătiți pentru schimbare, pentru că v-ați pregătit pentru ea de mult timp.

Sfat cosmic: deschide-te la schimbare.

Gemeni
Gemeni, se pare că există un întreg univers în interiorul tău. Tot ce trebuie să faci este să recunoști acest lucru. Astăzi, mai mult ca oricând, conectați-vă cu sinele vostru interior, scufundați-vă în voi înșivă și în gândurile voastre. Acolo se află toată energia ta. Trage!

Sfat cosmic: scufundă-te în tine și în gândurile tale. De acolo îți iei energia.

Rac
Rac, nu vă fie teamă să vă asumați riscuri. Spuneți mai des da, pentru că numai așa puteți începe să creșteți și să vă dezvoltați. Opriți-vă capul și cedați impulsurilor inimii. Și totuși – nu mai încercați să mulțumiți lumea, nu mai creați o impresie bună, dar falsă despre voi înșivă. Acum trebuie să fiți cât se poate de sincer, onest și deschis. Aceasta este singura modalitate de a obține ceea ce vă doriți sau de a vă apropia de ea.

Sfat cosmic: Oprește-ți capul și începe să-ți asumi riscuri.

Leu
Leu, astăzi este ziua în care trebuie să ai încredere în intuiția ta. Fiți atenți la toate mesajele pe care vi le trimite conștiința voastră, chiar dacă acestea nu vă par foarte raționale. Fiți calmi și fiți siguri că tot ceea ce căutați, doriți și visați se va realiza și se va împlini.

Sfat cosmic: ai încredere în intuiția ta.

Fecioară

În timp ce fiecare membru al cercului zodiacal cunoaște creștere și dezvoltare în perioadele de Lună crescătoare, momentele de Lună descrescătoare aduc descurajare, apatie, dorința de a renunța și de a părăsi totul. Astrele ne sfătuiesc astăzi să analizăm ceea ce nu funcționează, ceea ce nu este o sursă de inspirație. În același timp, nu vă criticați prea mult, fiți mai iertători cu voi înșivă. Apoi ai făcut ceea ce ai crezut că este corect și este o prostie să te învinovățești pentru greșelile din trecut.

Sfat cosmic: Renunță la tot ceea ce nu te mai inspiră să reușești.

Balanță

Balanță, se pare că ești sensibilă la mai mult decât se vede la prima vedere. Ești capabil să simți oamenii și să le înțelegi emoțiile, chiar dacă aceștia nu-și împărtășesc experiențele și încearcă să le ascundă. Cu toate acestea, nu uitați de voi înșivă. Este bine să ajuți oamenii, dar nevoile și dorințele tale trebuie să fie pe primul loc. Încercați să învățați cum să faceți acest lucru.

Sfat cosmic: pune-te pe tine și dorințele tale pe primul loc.

Scorpion
Scorpion, abia acum ți-ai dat seama de unele atitudini ale oamenilor față de tine și ai devenit foarte frustrat din această cauză. Acum ar trebui să vă scoateți complet ochelarii roz și să începeți în sfârșit să acceptați mesajele Universului, care încearcă să vă transmită că ar trebui să renunțați. Acum, stelele vă sfătuiesc să apăsați acel buton numit „reset”. Nu vă temeți și aveți încredere – sunteți pregătiți pentru o schimbare.

Sfat cosmic: Este timpul să vă resetați și să reporniți.

Săgetător
Săgetătorule, a trăi visele și dorințele altora este poate convenabil, sigur și atât de emoționant, pentru că, dacă lucrurile merg prost, nu vei pierde mare lucru. Dar, pe de altă parte, dragostea și dăruirea, sacrificiul te fac vulnerabil. Nu ești pe acest pământ pentru a fi ajutorul cuiva, pentru a fi o umbră, ci pentru a te îmbunătăți și a deveni o versiune mai bună a ta. Restaurați-vă!

Sfat cosmic: nu mai trăi viața altcuiva și începe să strălucești tu însuți.

Capricorn
Capricorni, astrele sugerează că cineva din jurul tău face un joc dublu împotriva ta. Nu închideți ochii la faptul că știți această persoană de mulți ani, ați trecut cu ea prin foc, apă și țevi de alamă. Acesta nu este un motiv pentru a suporta această trăsătură urâtă de caracter. În primul rând, trebuie să te pui pe un piedestal și să înțelegi – nimic nu depinde de salvarea relației tale.

Sfat cosmic: pune-te pe primul loc și nu-i lăsa pe cei din jurul tău să conducă jocul împotriva ta.

Vărsător

Vărsător, astăzi tânjești mai mult ca niciodată după confort, iubire, comoditate și atenție. Vrei să fii în preajma oamenilor pentru care ai cele mai bune sentimente. Dacă abia începi o relație romantică, încearcă să spui „da” mai des. Și nu uitați, nu ați venit aici pentru disperare, durere și regrete, ci pentru bucurie, fericire și distracție.

Sfat cosmic: confort, confort, iubire – asta îți dorești astăzi mai mult ca niciodată.

Pești

Pești, lasă-te atras de ceea ce te atrage cu adevărat astăzi. Și, în paralel, reflectați asupra atracției voastre pentru un lucru sau altul. Astrele sunt încrezătoare că știi ce vrei, știi cum să obții. Credeți – excesul și exuberanța este ceea ce vă este menit să aveți.

Sfat cosmic: fii pasionat de ceea ce te atrage.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button