Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Un militar din cadrul Forțelor Aeriene Române a murit la Baza 57 Mihail Kogălniceanu

Un gradat profesionist din cadrul Forțelor Aeriene Române a murit, marți, în Baza 57 Mihail Kogălniceanu, din județul Constanța. Caporalul clasa a II-a Marian Pascu era încadrat la Centrul 70 Geniu Pantelimon și se afla în misiune în Baza 57 Mihail Kogălniceanu.

Potrivit Ministerului Apărării Naționale, militarul, care se afla la odihnă, a fost găsit în patul său de colegi, în jurul orei 16.30, în stare de inconştienţă.

„Personalul medical al bazei i-a acordat primul ajutor, militarul fiind ulterior preluat de către un echipaj SMURD. Cu toate eforturile echipelor medicale, caporalul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, fiind declarat decedat”, spun reprezentanții MApN.

Conform procedurilor, a fost sesizat Parchetul Militar Constanța, cauza exactă a decesului urmând a fi stabilită după finalizarea procedurilor medico-legale.

Comandantul unităţii de care aparţinea militarul a numit o comisie de cercetare a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Caporalul clasa a II-a Marian Paşcu avea 43 de ani, era angajat al MApN din anul 2006. Era căsătorit şi avea un copil de 12 ani.

Conducerea Ministerului Apărării Naționale și-a exprimat regretul pentru această pierdere și a transmis condoleanțe familiei.

(sursa: Mediafax)

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button