Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 16 februarie 2023. Balanță, fii bun și blând cu tine și cu cei din jur

Astăzi, 16 februarie, este Lună în descreștere în Capricorn, o perioadă de logică și responsabilitate. Spre sfârșitul ciclului lunar, membrii cercului zodiacal pot simți o pierdere de energie. Cu toate acestea, munca monotonă și solicitantă de energie funcționează cel mai bine în această perioadă. Luna în Capricorn este, de asemenea, un moment favorabil pentru noi începuturi și pentru continuarea sarcinilor importante aflate la îndemână.

♈ Berbec.
Berbec, lucrurile se conturează astăzi pentru tine în cele mai neașteptate moduri. Dar asta nu înseamnă că trebuie să te descurci singur cu totul. Îmbrățișează ziua de astăzi cu toate evenimentele sale și ai încredere în inima ta. Este timpul să faci ca magia să se întâmple! Și nu uita: fiecare pas contează dacă este un pas în direcția bună.

Sfat cosmic: Permite-ți să te bazezi pe cei mai apropiați oameni.

♉ Taur.
Nu este o crimă să îți exprimi deschis sentimentele. Dacă îți vezi viitorul alături de cineva, nu tăcea. Dar nu doar afacerile romantice merită atenție astăzi. Acordă-ți prioritate și ție însuți și petrece timp singur cu sufletul tău. Întâlnește-te cu cei mai buni prieteni, dacă nu ai mai făcut-o de ceva vreme.

Sfat cosmic: gândește-te să te întâlnești cu prietenii tăi.

♊ Gemeni.
Trebuie să rămâi în centrul atenției astăzi. Ai încredere că lucrurile se vor rezolva în favoarea ta. Dezvoltă-ți un sentiment de calm. Răspunsurile pe care le cauți te vor găsi de la sine atunci când vei înceta să le mai cauți.

Sfat cosmic: Răspunsurile pe care le cauți de mult timp te vor găsi singure, în mod neașteptat.

♋ Rac
Rac, astăzi astrele vă sfătuiesc să priviți lucrurile dintr-o altă perspectivă. Acest lucru vă va ajuta să vă dați seama că nu au existat mișcări greșite. Fiecare greșeală este o lecție. Și nu uitați: pentru a crea ceva nou, trebuie să distrugeți ceea ce este vechi.

Sfatul cosmic: transformă-ți eșecurile în înțelepciune.

♌ Leu
Să-ți petreci energia comparându-ți succesele cu ale altora este o pierdere de timp și o pierdere de timp. Rămâi concentrat pe obiectivele tale și acordă atenție la cât de mult ai realizat. De asemenea, merită să reflectezi astăzi la modurile în care ți-ai depășit propriile limitări și ai devenit versiunea de tine însuți care ești acum. Aveți încredere în Univers, pentru că acesta vă arată deja dovezi ale capacității dumneavoastră de a vă manifesta.

Sfatul cosmic: ești acolo unde trebuie să fii. Continuați să vă mișcați.

♍ Fecioară.

Fecioară, merită să vă ridicați vibrația astăzi și să nu cedați credinței că lucrurile rele au mai multe șanse să se întâmple decât cele bune. Astrele te avertizează: ești mai aproape ca niciodată de o schimbare pozitivă în domeniile la care ai lucrat, mai ales în sfera profesională. Ai încredere în oameni noi care să te ghideze spre creștere și împlinire.

Sfatul cosmic: norocul este de partea ta. Ai încredere în el!

♎ Balanță.

Lasă orice judecată deoparte astăzi și fii blând și bun. Este posibil să vă simțiți epuizat astăzi și acest lucru este normal. Fă-ți o favoare și odihnește-te și acordă atenție sănătății tale mentale. Nu trebuie să ieși în oraș sau să te întâlnești cu cineva dacă îți amintește de răni vechi.

Sfat cosmic: Fii bun și blând cu tine și cu cei din jur.

♏ Scorpion.
Scorpioni, s-ar putea să aveți nevoie de o mână de ajutor astăzi. Toată lumea trece prin încercări și necazuri, iar dacă simți că nu poți face față la ale tale, dă o mână de ajutor. Recunoașteți cât de mult aveți nevoie de o îmbrățișare și de sprijin într-o perioadă dificilă. Și nu uitați: a-i face pe oameni să se simtă văzuți și auziți este o superputere.

Sfatul cosmic: permiteți-vă să fiți vulnerabili. Vulnerabilitatea este putere.

♐ Săgetător.
Universul te susține astăzi. Dar nu-i mai îndepărta pe cei din jurul tău cu acțiunile și cuvintele tale, ci ai încredere în ei. Știi deja care dintre prietenii tăi sunt alături de tine doar pentru beneficii. Permiteți-vă să trasați limite personale ca o preocupare pentru voi înșivă.

Sfat cosmic: să lași oamenii să intre în inima ta este sigur. Aveți încredere în ei.

♑ Capricornii
Capricornii vor să își atingă obiectivul cât mai repede posibil. Așteptarea poate fi obositoare, dar din păcate nu poți accesa calea cea bună astăzi. Dar asta face parte din marele plan care lucrează în favoarea ta. Fă-ți o favoare și expiră.

Sfat cosmic: nu mai controla totul. Totul decurge conform planului tău așa cum este.

♒ Vărsător.

Îți dorești o schimbare astăzi. Dar merită să te gândești: o vrei cu adevărat? Amintiți-vă că nu există un răspuns corect sau greșit. Cu toate acestea, astăzi astrele îi sfătuiesc pe Vărsători să își asculte gândurile cele mai intime și să înțeleagă pentru ce acționează și ce scop urmăresc.

Sfatul cosmic: gândește-te de unde a apărut dorința ta de a schimba ceva în viața ta.

♊ Pești

Pești, ai nevoie de o pauză de la munca în echipă. Nu lăsa ca drama care se petrece în echipă să te afecteze. Dar nu uita că va fi dificil să rezolvi lucrurile de unul singur, așa că merită să găsești o modalitate de a lucra în echipă, mai degrabă decât împotriva ei. De asemenea, universul te avertizează asupra unor posibile probleme la locul de muncă.

Sfatul cosmic: asigură-te că acțiunile tale îți vor face bine.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button