Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
EXTERNE

Unul dintre cei 12 băieți salvați din peștera thailandeză a murit la o școală britanică

Unul dintre cei 12 băieți salvați dintr-o peșteră inundată din Thailanda în 2018, după ce au rămas blocați mai bine de două săptămâni, a murit în Anglia, unde frecventa o academie de sport, a anunțat miercuri fundația care îi sponsoriza studiile.

Duangphet „Dom” Phromthep, în vârstă de 17 ani, a fost găsit inconștient duminică în camera sa de la Academia de fotbal Brooke House College din Leicestershire și a fost dus la un spital unde a murit marți, a precizat fundația thailandeză Zico. Școala a confirmat, de asemenea, decesul său.

„Acest eveniment a lăsat comunitatea colegiului nostru profund întristată și zguduită”, a declarat directorul școlii, Ian Smith, într-un comunicat. „Ne unim în durere cu toată familia lui Dom, prietenii, foștii coechipieri și cei implicați în toate părțile vieții sale, precum și cu toți cei afectați în orice fel de această pierdere în Thailanda și în întreaga familie globală a colegiului.”

Fostul căpitan și antrenor al echipei naționale thailandeze, Kiatisuk Senamuang, care conduce Fundația Zico, a declarat într-o conferință de presă online că nu cunoaște cauza morții și că, aparent, Dom avea o stare de sănătate bună.

Doisprezece membri ai echipei, cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani, și antrenorul lor explorau complexul de peșteri Tham Luang în iunie 2018, când au fost prinși în capcană de inundațiile care au crescut rapid. A fost lansată o operațiune masivă de căutare și salvare la care au participat scafandri internaționali.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button