LIFESTYLE

Ce operații estetice are Madonna. La 64 de ani, artista este deformată (VIDEO)

Apariția Madonnei pe scena Premiilor Grammy 2023 a generat numeroase discuții pe rețelele de socializare. Majoritatea celor care au comentat s-au arătat șocați de transformarea estetică a artistei în vârstă de 64 de ani, noua sa înfățișare fiind pusă pe seama operațiilor estetice exagerate.

„Apariția Madonnei de la Premiile Grammy de anul acesta a fost intens discutată în mediul online. Într-adevăr, imaginea afișată pe scenă nu a fost una plăcută deoarece contrastează foarte mult cu modul în care se prezintă pe social media, unde apelează la diverse filtre ce ascund aceste imperfecțiuni.

Mai întâi de toate, vreau să subliniez că fiecare persoană alege cum acceptă înaintarea în vârstă și cum procedează pentru a atenua semnele trecerii anilor. Din punctul meu de vedere, atunci când apelăm la chirurgia plastică sau la orice fel de intervenții, moderația este esențială. Nu trebuie să ne dorim schimbări radicale, ci e de preferat să îmbunătățim ceea ce deja avem, fără a trece în extrem. Tehnologia a evoluat mult în ultimii ani, iar în prezent există foarte multe proceduri minim invazive menite să întinerească chipul, deci fără a ne opera și fără însă a merge către extreme”, declară medicul estetician Iancu Morad.

Conform specialiștilor, Madonna ar fi apelat, cel mai probabil, la mai multe proceduri estetice, inclusiv la bisturiu, pentru a încerca să păcălească trecerea anilor.

Sursa Puterea

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button