Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2023. Gemeni, ai darul clarității astăzi

Astăzi, 17 februarie, Luna în descreștere se află în Săgetător. Mândria va încerca să vă pună stăpânire pe voi astăzi. Dar nu fiți arogant, pentru că un astfel de comportament ar putea să vă ruineze nu numai munca și reputația, ci și să vă perturbe armonia interioară.

♈ Berbec
Berbec, astăzi trebuie să încerci să nu reacționezi la adversitate, ci să respiri ușurat și să accepți faptul că suntem cu toții doar oameni. Expirați, numărați până la zece și realizați că este doar o zi proastă, nu o viață proastă. Lăudați-vă și bucurați-vă de alimentele preferate.

Sfat cosmic: Acceptă lecția de viață cu zâmbetul pe buze.

♉ Taur
Toată lumea este îndrăgostită de tine. Nu este nevoie să faci pe grozavul astăzi, trebuie doar să înveți să accepți iubirea. Chimia dintre voi este peste așteptări. Cu toate acestea, în chestiuni financiare, trebuie să fii atent. Trebuie să treci la modul frugal, dacă nu ai făcut-o deja.

Sfat cosmic: treceți pe modul austeritate.

♊ Gemeni.
Ai darul clarității astăzi. Știi exact pentru ce ai venit aici și ce trebuie să faci pentru a obține ceea ce îți dorești. Este important să îți amintești că perfecțiunea este o iluzie. Așa că nu-ți face prea multe griji pentru a face lucrurile bine. Este mai bine să te concentrezi pe a te simți bine pe parcurs.

Sfatul cosmic: distrează-te.

♋ Rac.
Meritați multă dragoste. Să fiți cu cineva care să simtă pentru voi, să vă admire și să vă înțeleagă. Partenerul tău te va trata cu tandrețe și tu doar ai încredere în această conexiune sufletească. Este timpul să vă topiți și să vă contopiți cu persoana iubită într-unul singur!

Sfat cosmic: lasă-te copleșit de iubire.

♌ Leu
Vei fi din ce în ce mai sexy, mai deștept și mai sexy în următoarele zile! Ca să nu mai spun că vei fi și mai încrezătoare. Crede-mă, vei fi un magnet pentru minuni și oportunități care te vor împinge în direcția creșterii.

Sfatul cosmic: nu lăsa eșecurile din trecut să-ți stea în cale.

♍ Fecioară

Există multe moduri de a practica iubirea de sine, Fecioară. Iată câteva ritualuri de autoîngrijire sugerate de astre: 1. Cumpărați-vă flori parfumate și așezați-le lângă patul dvs. 2. Pregătiți o masă delicioasă. Închideți telefonul și bucurați-vă de masă ca și cum ar fi o meditație. 3. Petreceți ceva timp în compania naturii. Îmbrățișați un copac și simțiți pământul sub tălpile picioarelor. 4. Sună-ți cel mai bun prieten.

Sfat cosmic: Arată-ți tandrețe, iubire și grijă.

♎ Balanță.

Astăzi, în loc să te concentrezi pe ceea ce nu funcționează, concentrează-te pe eliminarea atașamentelor nesănătoase, astfel încât să faci loc pentru dragostea pe care o dorești și o meriți cu adevărat.

Sfatul cosmic: privește-ți mai atent relațiile.

♏ Scorpion.
Ai nevoie să te relaxezi și să te conectezi cu elementul apă. Fă-ți timp pentru o baie în ocean sau în lac, dacă ai ocazia. Dacă nu, o piscină sau o baie acasă va face și ea efectul.

Un sfat cosmic: Mergeți la un tratament spa.

♐ Săgetătorii.
Nu trebuie să pornești un război, Săgetătorule. Ai nevoie să te relaxezi și să te detensionezi. Tot ajutorul și resursele de care ai nevoie vor fi acolo când vei avea nevoie de ele. Mai mult, o ușă de aur a oportunităților se deschide pentru tine în acest moment.

Sfat cosmic: O ușă de aur a oportunităților se deschide pentru tine.

♑ Capricornii.
Astăzi trebuie să acordați atenție magiei care vă înconjoară. Capacitatea ta de a invoca miracole primește un impuls serios, Capricorn. Așa că folosește-ți puterea cu înțelepciune.

Sfat cosmic: acordă atenție semnelor.

♒ Vărsător.

Nu este nevoie să îți pară rău, Vărsătorule. Nu ai venit aici ca să lași frica să pună stăpânire pe tine. Nu te mai teme și fă astăzi ceea ce visezi de atâta timp. Totul se va rezolva.

Sfatul cosmic: asumă-ți un risc.

♊ Pești

Trebuie să te antrenezi să te iubești, Pești. Iată câteva ritualuri sugerate de ghizii spirituali: 1. Pregătește o masă folosind ingredientele tale preferate. 2. Creați ceva cu propriile mâini. 3. Înscrieți-vă la o sesiune de vindecare sănătoasă. Luați în considerare înscrierea la o ședință de terapie cu un terapeut, dacă nu ați făcut-o deja! 4. Citiți o carte preferată. 5. Faceți un tratament cu apă. 6. Scrie-ți un bilet de dragoste în care să te lauzi pentru toate realizările recente din viață.

Sfat cosmic: Dă-ți o îmbrățișare.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button